1. 51.
    +3
    şimdi kankalar, alfayı iyice anladıysak. birazcıkta karizma, alfanın kızlara nasıl davranması gerektiği,ve aynı zamanda sosyal fobik kardeşlerimede değiniceğim.

    başlıyorum.

    karizma

    karizma bir alfanın vazgeçilmez en önemli 2.silahıdır.2.dir diyorum çünkü 1.si umursamamazlıktır. kızlar deli olur bu ikisine, nerdeyse gib beni diyeceklerdir o derece.

    neyse, karizma başta alfanın tanımıyla aynıdır aslında, bilgi birikiminin ve kendine güvenin dışa yansımasıdır. bakın yine kendine güven geçti beyler. onun için kendinize güvenin
    bunu yapın. karizma öyle birşeydir ki beyler, yakışıklılığın dahi önüne geçer. kızlar tahrik olur. çünkü,sizin bilginiz beceriniz, onlardan üstündür ve onları umursamadığınızdan. deli olurlar. sizi mutlaka elde etmek isteyeceklerdir.bu yüzden, mutlaka kendinizi geliştirin.

    yürüyüşünüz, yavaş,konuşmanız yavaş, diksiyonunuz iyi olsun.dik durun, konuşurken gözlere bakın. sanki dünyaları siz yaratmışsınız gibi davranın herkese. bakarken,kaşlarınız çatık olsun.her zaman gülmeyin. gizli olun bilgilerinizi kimseyle çok sık paylaşmayın o zaman kızların öğreneceği pek bir şey kalmıyor onlar kendi öğrensin didinsin. bakın nasılda ulaşılmaz oluyorsunuz değil mi?

    bir alfa kız nasıl davranmalı?

    eğer sevgilisi varsa ki kesinlikle vardır. yoksa da kızlar onu bulur. eğer ki sevgiliniz varsa,ona tabiki hiç değer vermiceksiniz, hemde hiç,bu onu dövün veya başka bişey yapın anldıbına gelmiyor.ona eğer değer verirseniz tepenize çıkar ve sizde ben buna değer veriyorum amk? beyne demekki seviyorum ben bu kızı mesajı yolluyorsunuz ve aşık oluyorsunuz. unutmayın aşık olmak yok, çünkü siz alfasınız. istediğinizi zaten elde ediyosunuz. onlar kendi geliyor.

    bir kızı umursamayın, mesajlarına çok geç cevap verin işim vardı deyin trip atıp üzülürse gibtir edin o dönücektir.ona arada iltifat edin ama öyle güzelsin falan basit şeyler değil
    üstündeki elbiseye göre ayakkabı renginde mavi olsaydı daha iyi olurdu ya neyse. diyin kız deliri yani ucu açık cümleler kurun. basit olmayın.zor olun her zaman.

    o size hediye alsın siz ona değil. arada kızın çağırın bağırın, böylece kız hemen şöyle düşünecek,bu beni sahipleniyor koruyor kolluyor oley diyecek falan daha çok bağlancak.

    bir alfa asla tek bir kızla yapamaz,o bir alfa istediğini elde eder kesinlikle aşık olmak yok beyler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster