1. 26.
    0
    şimdi buraya bakın dıbına kodumun at gözlüklü milliyetçi cahilleri.

    öncelikle türkiye üçüncü sınıf dünya ülkesidir bunu bi kabul edelim. büyük güçmüş cartmış kara savaşında mına kormuş falan hikaye bunlar. ortadoğunun lideriymiş. yannanımın lideri amk ortadoğu da 3-5 türki devlet dışında kime karşı bi yaptırım gücümüz var lan? bütün komşılarımız bizi gibme peşinde amk böyle dış politikanın ben ta dıbına koyim. 10 yılda komşumuz kalmadı la bizi seven. şairi sanatçıyı geç amk bunlar bireysel şeyler fazıl say dediğiniz adam devlet baltalamak için zütünü yırtarken dünyaya kendini dinlettiren adam amk sahiplenmeyin adamı boşuna.

    ayrıca da be dıbına koduklarım son 32 yılda imzaladığımız anlaşmalara falan bi bakın karımıza olan anlaşma var mı diye. ulan abd den izin almadan pkk ya kurşun atamıyoruz. herifler azımıza sıçıyo amk biz savaşa girmek için huur çocuklarından onay beliyoruz. şehit veriyoruz amk çocuklarımız ölüyo sonra 2 gün dağı taşı bombalıyoruz 15 terörist etkisiz hale getirildi diyoruz ohh zütümüz soğuyo unutuyoruz. var mı aranızda etkisi hale gelmiş terörist gören? yok tabi amk ama şehit cenazesi desen her gün kalkıyo. bu anasını avradını gibtiğimin halkı da vatan sağolsun diyo. vatan sağolmasın. benim evladım abd den icazet beklediği için ateş edemen ölüyorsa, silah kullanmak için dıbına koduğumun çocuklarından izin bekliyosa, bütün silahlarım onların bütün iletişim yollarım onların, bütün medya gücüm onların elindeyse vatan sağolmasın arkadaş. oğlum kardeşim abim sağolsun. bağımsız olmadan sağ olacak vatanın anasını gibim ben. 3-5 huur çocuğunun oyuncağı oldu lan bu ülke. bugün adamlar senin milletvekilini kaçırıyo lan var mı daha ötesi. sen bu hale getirdin işte bu ülkeyi bu orduyu.

    sen o kadar aciz bir ülkesin ki uçağın düşürülüyo askerin ölüyo herif açık açık pkkyı desteklediğini silah verdiğini söylüyo ama sen sadece mikrofon başında atar yapıyosun...

    amk polonyaya gittim 10 yıllık pasaportum schengen vizem var için de türküm diye 8 saat beklettiler lan havaalanında.sen bu kadarsın işte...

    adam haklıdır haksızdır gibimde değil. ama ben türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan utanıyorum. böyle hükümeti de böyle halkı da böyle medyayı da toptan gibim.

    şimdi eksileyin ve gibtirin gidin dıbına kodumum sorgulamayan körü körüne milliyetçileri.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster