1. 26.
    +13 -3
    1-doğru, şans eseri. sonunda kazanan biz olduk. kimseye sitem etmeyiz, mutluyuz zira.
    2-kuyt kendini ilk temasta yere attı. maç sonrası açıklamasında "çekildiğimi hissettim ve düştüm" diyor. çekilen kişi öne doğru düşmez.
    3-doğru, o hareket hakeme yapılmaz. ama her maç ana avrat hakemi indirmeye çalışan emre'yi çabuk unutmuşsun. ayrıca cezası 10 maçtan başlayan ırkçılığa 2 maç ceza veren federasyonun buna da pek bir ceza vereceğini (maalesef) sanmıyorum. 6 aymış, sen mağlubiyetten dolayı kafayı yemişsin, saçma sapan zütünden konuşuyorsun.
    4-ne dediğini tam anlamadım zira üzüntünden türkçen yorrağı yemiş. penaltı net penaltıydı ve içerideydi. ayrıca çakır yalnızca kısa arayla 2 penaltı vermemiş olmak için bekir'in arkadan umut'u indirmesini es geçti. ayrıca o müdahalenin içeride mi dışarıda mı olduğunu söyleme görevi zaten yan hakemin. cüneyt çakır da ona uyacak tabii.
    5-sizden daha iyi oynadığımızı, daha çok pozisyona girdiğimizi ve maçı hakettiğimizi biliyoruz. o her muhabbette ortaya çıkardığınız fransızlar da galatasaray olmasa türkiye'den bihaber olacaklardı. emin ol, statüm gereği envai çeşit fransızla muhattap oluyorum ve galatasaray'ın da içindeyim.

    son bölüm zaten gibilen kişinin züt acısıyla yazdığı bir bölüm, yorum yapmaya gerek yok. sen giy bizim şampiyonlar ligi grubundaki rakiplerimizin formalarını gez. laf söyleyen galatasaraylıyı da deş. hadi çocuğum.
    ···
   tümünü göster