1. 1.
    +74 -6
    giriş:
    özeti yoktur, okunası bişey değildir

    gelişme:
    eski yeni diye ayırmıyorum ama aramızda daha 2 kelimeyi bir araya getirip okunabilir bişeyler yazamayan bir sürü insan var. yazılanlar da artık tekrar edilmeye başlandı. kıvrak zeka gerektiren şeyler yazılamadığı için de sürüklemesi en kolay olan konular seçiliyor.

    bu noktada da tabii ki din, ırk, dil, renk gibi konular öne çıkıyor. çünkü bu konular sözkonusu olunca zekayı kullanmak gerekmiyor, küfür etmeniz yeterli, hem yazılanlar o kadar hızlı geçiyor ki küfürün bile iyi olmasına gerek yok, sadece 3 kelime yazmak yeterli.

    bir de bize cevap veremeyecek kişilere (3.şahıslar) giydirmeyi çok zeviyoruz, küfür karşındaki cevap verecekse zevklidir arkadaşlar, hepimiz bir kişi seçelim ve arka arkaya 50şer tane küfür yazalım tatmin olacak mıyız?

    herkes bunları mı istiyor bilemiyorum ama emin olduğum bişey varsa bunlar her yeni gelen kişiyi bile en fazla 2 hafta içerisinde sıkacaktır.

    buraya her üye olanın hayali bu mu? yoksa zeka ürünü ziyaretlerle programlarda arz-ı endam etmek, vay be bu nasıl aklıma gelmedi dedirten espriler okumak mı?

    tamam tabii ki küfür olsun, tabii ki sınırlama olmasın ama biz otokontrolümüzü öne çıkarıp kendimizi dengelemezsek illa birileri bunu bizim adımıza, bizi kırarak ve canımızı yakarak yaparlar

    sonuç:
    ya değiştirebilecek kadar güçlü ol ya da katlanabilecek kadar
    ···
   tümünü göster