1. 1.
    +9 -4
    evet panpalarım değerlendiriyorum/anlatıyorum

    aktif modlardan olan bitene taşımasınıtavsiye ediyorum / rica ediyorum

    kitap adı : kahpe
    yazar(lar) : umut kullar ve s*rkan inci
    evet ilk kitap gibi 6:45 yayın iftiharla sunuyor bize ,
    ***kitabi nerden bulurum , ben netten almam , online alışverişin a.s*km diyen panpalarım için d&r çalışanları kitabin tükanlarında olduğunun farkında değiller. başımdan geçen olayda (adanada yaşıyorum) muğla/bodrum D&r görüp girdim kahpeyi sordum elaman insanlığa laneti gösterdi kahpenin mevcut olmadığını izmirden 4 gün sonra getirtebilecegini söyledi , kendim kitaplara bakarken sarılı kitabımızı bulup aldım ve diyer kitaplarımızın yanına koymasını rica ettim ( D&r larda var ama elamanlar bulamıyor yani )

    neyse kitabımıza geçelim

    - sayfa miktarı olarak 104 sayfa bir kitap ama resim filan çizmiş bizim gereksizler ( gerekliler ) tema adı vermişler tahminen sayfa sayısı 80 85

    - roman tipinde yazmışlar ve ilk sayfa hariç hiç sıkmadan ( lan bune böle demeden ) 1 gecede bitirmenizi sağlıyor. ( anne şefkati gibi sarıyor bizi serkuanın kitabi ) ilk kitaptan çok çok çok daha iyi ve okumanızı tavsiye edermiyim evet ederim.

    - Y*rr*** benzer bir sonu var , kısa kesilmiş uzatılması şart olan bir son tadında bitirlmeye çalışılan ama bitirilemeyen damağa bile ulaştıramamışlar sanırsaö tek sorun bu , buda tam olsa 4x4 renç rover olurmuş ( pro mu sanki bunlar ":)" )

    - kitap toplam 10 bölümden oluşuyor
    bunlar sırasıyla
    1.Kayboluş
    2.ciks
    3.aşk
    4.karanlık
    5.başkent
    6.kış
    7.burhan
    8.baba
    9.yokoluş
    10.onlar

    her bölümün başında da söz var ( insanlığa lanet gibi ) (+) puan olarak dönmüş bu
    kahramanımız çınar iç dünyası ve dış dünyasını yaşıyoruz burda okuduğumuz neden yalnızız , asosyalliğim , üniversite 1 deki ibretlik hikayem vb. vb. hikayelere bayaaa benziyor panpalarım
    hikaye erotizim içerir ☺♥☻ şaka maka güzel kız arkadaşlarıyla ilişkisini anlatmış çınar reyisin 2 kız arkdaşı oluyor birincisi bizden önce ikincisi bizden sonra ehehe ":)"
    yazdığım gibi dramatik bir sonla bitiyor. ama kesip atılmış bir son
    çınar hayatına baktığımızda özetle : bir inci sözlük yazarı , asosyalin teki , para üstü kalsa almıcak insan , kızlarla konuşmayı bilmiyor , erken boşalma problemi var, kendi kendine baya konuşuyor , üniversiteyi farklı şehirde okuyor , kendi evine dönüyor , ipe sapa gelmez serseri insanlara hayran ve böyle arkadaşları var , ev arkadaşı karı kız zütüren biri ( tyler gibi fayt külüpdeki ) , nasıl oluyorsa cool oluyor bu pekekent , inci sözlük yazarı demiştim hemde 1. nesil modlarla ilişkisi var , bilgisayar yazılımcılığı yapıyor , hacker grubuna bir şey yapacak kişi , sözlük yürüyüşünede katılıyor bu çınar.

    kısaca kitabı alın okuyun
    ···
   tümünü göster