1. 101.
    +1
    @86 hümanist ayakları yapma diyosan neyi tartışayım hacı seninle? insan olmayı öğrenememişsin, insan olmayı becerememişsin. gelmiş bana ayak yapma diyosun. sen burda tefsirci ayakları yapıyosun amk hehe.

    dünyanı da giberim, masumiyetini de giberim. ben burda "olması gereken"den bahsediyorum. yoksa biz de biliyoruz bosna'da, ırak'ta olanları. çok güzel çarpıtıyosun da yemezler koçum. olması gerekeni anlatıyorum ben. ama senin allah'ın olması gerekenin kol kesme olduğunu söylüyor. o dönemde uygulanmadı demezsin yine umarım.

    "yaudiler ve hıristiyanların tarihte yaptıklarını araştırırsan haklı bulursun o ayeti" mi dedin sen? bu mudur yani mantığın? tüm yahudi ve hıristiyanlar huur çocuğudur he? biri çıkıp da sana "müslümanların yaptıklarına bak" derse "ama o gerçek islamiyet değil" dersin. şimdi gelmiş hıristiyanların yaptığına bak diyosun. he yavrucum he. tamam yavrucum he öyle hehe.

    hiçbir yazımda iran'ı falan örnek göstermedim, gibtirtme belanı. demokraside azınlık hakları vardır. kuranda ise azınlıklar birer pisliktir. azınlıkları dost edinmemek emredilmiştir. şimdi söyle bana nerde demokrasi olacak la? ah yavrucum biraz daha sorgulaman lazım senin. öğrenmen lazım. en iyisi sen azınlıkları "bulduğun yerde öldür" panpa. tanıdık geldi mi cümle? hehe.
    gerçek islamdan bahsediyorum sana kaç saattir. iran gibimde değil. gerçek islam korkudur, temel hak ve özgürlükleri hiçe saymaktır.
    hasgibtir yine avrupa'dan terimler söyledim la kusura bakma hehe. nerden öğrendiysem artık. halbuki kuran'dan öğrenmem lazımdı. hehe.
    ···
   tümünü göster