1. 76.
    +6 -1
    @1 sen istediğinle yat,gib, üstüne boşal ama senin kız arkadaşının bir geçmişi olmasın.o yaşamasın hiç bir şey. hatta dışarı da çıkmasın değil mi?otursun evde hiç erkek arkadaşı olmamış olsun hiç deneyimi olamasın hayatını yaşayamasın. sevişmenin günah, ayıp,yasak olduğu bize kabullendirilmiş.ama erkeklere değil sadece kızlara. erkekler istediklerini yaparlar ama kızlar kimseyi öpemez bile değil mi?
    çocuklarının annesini geçmişteki deneyimlerine göre mi seçeceksin yoksa aşık oldğunun sevdiğin kadınla mı evleneceksin? eğer sen geri zekalıysan ve hayatını geçireceğin insanı sığ ve anlamsız düşüncelerle seçeceksen,o zaman sen de evinde otur, dışarı çıkma. birinin yeni doğmuş bebeğini satın alır onu gibersin. oldu mu?

    özet : namusu bacak arasında arayan, kadınları mal olarak görüp,1. el gibi terimler kullananlar, ilişkiye girmiş, gereksiz bir zarı "kaybetmiş" kızları istemeyenler kendisi gibi düşünen gerici insanlarla birlikte olsunlar, aşık da olmasınlar, sevgilileri de olmasın. birini satın alıp gibsinler.bu arada, ilişkiye girmiş olmak kimseyi huur yapmaz.git kendini gib.sex yapmak kimseyi başkasından daha az masum hale getirmez.
    ···
   tümünü göster