1. 1176.
    +1 -1
    beyler yaptığım bazı saptamaları sizinle paylaşacağım toplanın:

    1- Kakashi'nin atlattığı boyut ile Tobi'nin ki aynı. Bu demektir ki göz kesinlikle Obito'nun.
    2- Tobi, istediği hemen hemen her Sharingan'ı elde edebilecekken neden Obito'nun gözünü seçti?
    3- Son 2 bölümde farkettiğimiz üzere Tobi, Kakashi'yi sürekli tenkit ediyor, onun hakkında yorumlar yapıyor (onu tanıyormuşçasına). "Yine boş konuşuyorsun, her zamanki Hatake Kakashi" gibi laflar etti. Bu demektir ki Tobi ile Kakashi arasında bir bağ var.
    4- Kakashi'nin takındığı tavırlar Tobi'yi tanımış gibiydi. Yani Kakashi maskenin ardındaki kişiyi biliyor olabilir. Hatta muhtelemen tanıdı ama doğrulamaya çalışıyor. Surat ifadesi öyleydi çünkü.

    Obito ile ilgili çıkarımlara gelince;

    1- Kakashi'nin şuan bilinen yaşı 29. 17 sene öncesi (çünkü tobi, 17 sene önce yondaime ile kapışmıştı) Kakashi'yi 12 yaşında yapar ve Obito ile Kakashi aynı yaştalardı.
    2- Nasıl oluyor da 12 yaşındaki biri bu kadar uzun boylu olabiliyor ve kalın bir sese sahip olabiliyor? Benim aklıma Hengen no Jutsu geldi ama bundan daha gelişmiş bir şey kullandığına eminiz (eğer Obito ise).
    3- Ayrıca Tobi'ye Obito denmesinin en büyük sebeplerinden biri; ilk maskesinde sağ gözünün olmayışıydı. Ama Konan ile kapışmasında ve maskesinin parçalanmasında görüyoruz ki Tobi'nin 2 gözü var.

    Ayrıca şu soruyu sormakta fayda var: Madem Tobi'nin tek olayı bu Dünya ile diğer boyut arasında gidip gelmekti, o zaman nasıl kilometrelerce öteye bir çırpıda ulaşabiliyordu? Bu da ayrı bir merak konusu. Umarım Kishi burada bizi trollemez ve bunu sineye çekip bize unutturmaya çalışmaz. Zira büyük trollük olur.
    ···
   tümünü göster