1. 1.
    +20 -2
    Evet bir araştırma serisi ile sizlerleyim değerli okurlar ve yazalar. Tıp dünyasında büyük bir çalkantı yapan bu konuyu bizzat inceledim ve tabii ki sonuca ulaştım, sonuca ulaşmadan önce çok küfür yedim belki ama deydi.

    Liseliler inci sözlüğe nasıl ayak uydurdu ? Sözlük aslında elden gitti mi ? Yeni Sözlük Sistemi denilen gizli servis kim ?

    "Anan za,xd,hee anan,sus giberim" gibi laflarla bildiğimiz meşhur liseliler,son yıllarda televizyon ve radyolar da inci sözlüğün adının yankılanması sonucu sözlüğe akın ettiler ve burada kendilerine bir popüler kitle oluşturdular.Bu sırada bir çok kayıp verdiler ama amaçları sözlüğü ele geçirip yeni bir sistem yaratmaktı.Bu sırada sözlük yönetimi ise ne yapacağını bilmez bir halde ortalıkta dolanıyordu, fake hesaplar açıp aralarına sızmayı denediler ama karşılarında ki insanlar çok güçlüydü ve çok kaliteli bir istihbaratları vardı. Sözlüğe gittikçe yayılan bu yeni akım sözlüğün üniter yapısını yok ediyordu ve otoriteyi zayıflatıyordu. Alınan önlemlerden çok hatalar vardı,"beşinci ve altıncı" nesil yazarların da sözlüğe entegre edilmesi ile 1-2-3. nesillerin neredeyse tamdıbının türü yok olmak üzere riski taşıyordu.

    Peki sözlük elden gitti mi ? Buna kesin olarak bir cevap verilemezken "Umut Kullar" diye biri çıktı meydana,ve gizli bir teşkilat kurarak duruma el atmaya kalktı. Teşkilatın adı "Yeni Sözlük Sistemi" idi, amaçları ise gizli mesajlarla sözlüğün cazibesini liselilerden kurtarmaktı.Ve "bebişinci nesil, analtıncı nesil" gibi tabirler yaratarak sübliminal mesajlar yaymaya başladı, aynı zaman bayan mod.'lar alıp sözlüğü iyice enteresan bir hale soktu.Bu sırada Umut Kullar teşkilatın içine bir ajan sızdığını fark edip,mal adam kod adlı bir tetikçiyi bir gece ansızın ajanın hesabına yolladı ve ajanı sözlük veritabanından yok ettirdi. Aynı zaman da bir çok hard disk gömüldü, hatta ve hatta bir adet sunucu ile mangal yapıldı işte çok zor şartlar altında aldığım o kanıt fotoğrafı ;

    https://fbcdn-sphotos-d-a...185677050_863826595_n.jpg

    Ve en son bir mod'un istanbul/Küçükçekmece'de ölümüne dövülmesi olayından sonra teşkilat kapatıldı. Peki teşkilatın diğer yaptığı işlemler neler ? Hangi isimler atıldı , Serkan inci gerçekten Serkan inci mi ? Bunların yanıtı diğer yazımızda ...

    Entry yoğunluğuna göre yazı devam eder...
    ···
   tümünü göster