1. 1.
    0
    Evet beyler dostunuz sizin için zamundadan torrentler paylaşiyor.. Mağlum üyelik alımı kapalı ve zamunda üyesi olmayan arkadaşlarımız olabilir..
    zamunda bi bulgar torrent sitesi ve idda ediyorum en hızlı olan ve paylasimi en çok olan sitedir..

    istediğiniz film (bluray dvdrip veya xvid olabilir.. altyazisini kendiniz bulmalısınız..) oyun (burada sınır yok..) ferre (istediğiniz katogori veya ferre yıldızı veya ferre sitesi olabilir..) anime (altyazisini kendiniz bulmalısınız..) söyleyin ve anında indirmeye başlayin...

    sistem şöyle işliyor siz bana ne istediğinizi söylüyorsunuz.. ben zamundaya girip buluyorum ve torrenti indiriyorum.. ardında bi upload sitesine upload edip linki pmden size atiyorum.. sizde bittorrent veya utorrent tarzı programlarla anında indirmeye baslıyorsunuz..

    önemli edit!!! : simdi beyler yolla panpa yazanlara bisey atamiyorum çünkü okumuyolar su yazdiklarimi örnek talepler listesinide eklicem alta beyler...

    örnek1: panpa ben starcraft2 istiom bana starcraft2 at aga deli oluyom ölüyom o oyun için ama beş parasiz oldugum icin alamıom..
    örnek2: panpa brazzers at da ne atarsan at
    örnek3: kanka şu jim carreynin yeni çıkan filmi varya onu atsna bana ( film konusunda sinamaya yeni girmis filmi ya bulamam yada sinama çekimi olur..)
    ···
   tümünü göster