1. 1.
    +3
    ulusoy zamanında kadıköyde sahaya cips poşeti atıldı diye saha kapama cezası almıştı fenerbahçe, evet, yanlış duymadınız, cips poşeti...
    her fırsatta saçma sapan sebeplerle sahası kapatılan bir fenerbahçe, stat dışından kurşun atılıp da her sezon çeşit çeşit (resmi demiyorum bak) dandik hazırlık maçları yüzünden çeşit çeşit ceza alan bir fenerbahçe gerçeği var...

    ok, alsın da, cezası neyse çeksin, hadi buna eyvallah diyelim...

    ama el insaf. 150 tane meşale sahaya atılmış gs tirbününden, oyun 2 kere durmuş, 75.000 tl para cezası.

    dalga mı geçiyosunuz birader? evet, dalga geçiyosunuz çünkü kamuoyu fenerbahçe şikeci, fb mafya, fb hakem satın alıyo, fb federasyonu satın aldı, fb çok rererörö dediği için fb hariç kimseye ceza verilmez oldu bu ülkede. sizin adaletinizi seveyim ben!!!

    hatırlayın, bursanın geçen sezon 5-6 maçlık cezası bir anda silinmişti.
    gs tribünlerinden aynı maçta 2 tane 70'lik rakı (biri efe rakı, biri de yeni rakı) atılmıştı volkanın kafasına. ve daha neler neler. sadece gs'nin stadı değil, diğer tüm statlarda da neler neler oluyor. hiçbirine tek maç saha kapama olmadığı gibi, üstüne bi de bu tam tuz biber oldu.

    beyler, artık bu fanatiklik gözlerinizi kör etmesin. adalet duygunuzu kaybettiniz, belki de hiç yoktu, bilemiyorum, ama bari vicdanınızı kaybetmeyin. fenerbahçe'ye cidden haksızlık yapılıyor. evet, engin baytar'a 11 maç ceza verilmesi de tamamen göstermelik, baytar ceza alsa nolur almasa nolur, ama mesela gs'ye 2 yıldır hiç saha kapama verilmemesi çok komik. aynı dönemde fb'ye verilen saha kapama sayısı 11-12 maç.
    biraz edep yahu, en sorunsuz en temiz stata şu muameleyi yapmak, eyyamın ve ikiyüzlülüğün en büyük örneğidir. evet bazı nahoş olaylar olmuştur, ama her sezon biçok stada gidiyorum, onlarla karşılaştırdığımda en sakini yine de kadıköy.

    ama kime neyi anlatıyosun? kimi kime şikayet ediyosun.

    emin ol, eğer o 150 meşale fb tribününden atılsaydı da oyun 2 kere dursaydı, şuan burası entry'lerle dolmuştu ve 3 maç mı 5 maç mı ceza verilsin diye en hararetlisinden tartışmalar yapılıyordu. 2 taraf birbirine oç diye hitap ederek, kapaklar takmaya çalışıyordu. ama dedik ya, kime neyi anlatmaya çalışıyosun?

    tabi bunda en büyük pay için: (bkz: liselimedya)
    ···
   tümünü göster