1. 1.
    +10 -4
    Edit: evet beyler başlıyorum. ilk olarak fiziksel coolluk göstergelerinden başlıyorum,
    1-)temiz olun. temizlik coolluğun 1. göstergesidir. sık sık duş alın. kafanızdaki kepeklerden arının bi zahmet. tırnaklarınız öküz kadar olmasın. güzel kokun. dişleriniz temiz olsun. her gün fırçalayın.

    2. olarak beyaz çorap giyin ama kro çorabı değil. her daim bembeyaz gözükmeli.
    yüzünüzde sivilce varsa limon sürüp 15 dakika bekletin sonra sabunlu su ile yıkayın, sakallı da olsanız baby face olmanız lazım.

    3. eğer siyah noktalarınız varsa karbonatı sabunun üzerine dökün ve yüzünüzü 10 dakika ovun. yüzünüzün pürüzsüz olması lazım. sakal ve bıyık traşınız yarım yamalak olmasın lütfen. bi yerde 3 tel bi yerde 5 tel çok itici duruyor. tamamen kesin zaten çıkar onlar.

    4- saçınızın kesinlikle kepeksiz olması lazım. sakın kepek dolu bi saçla dolaşmayın size kız kardeşiniz bile bakmaz kankalar o derece yani. eğer saçınızda beyazlar varsa gidin 2 tlye siyah hint kınası alıp boyayın, 15 yaşında bembeyaz saçla dolaşanlar var yazık günah.

    5-kulak pisliği ve burun pisliğinize de dikkat edin amk. bizim sınıfta bi çocuk vardı nah öküz kadar burun pisliğiyle dolaşırdı. iğrenç lan iğrenç.
    her sabah dişlerinizi fırçalayın siz farkında olmasanız da ağzınız kokabiliyo yemin ederim 2 metre öteden ağzı kokan insanlar var lan.

    6- giydiğiniz şeylerin yeni gözükmesine dikkat edin gençler. yeni olmasına değil yeni gözükmesine dikkat edin. çok temiz gözükmelisiniz. saçma sapan yazılı tshirtler sizi cool değil topluma kendini kazandırmaya çalışan normal bir insanoğlu gibi gösterecektir.

    7-giyim tarzınız şu şekillerde olabilir. beyaz ve herhangi bir renk uyumu müthiştir beyler. hangi renk giyiyorsanız beyazla giyin. aksi olursa kötü durur. siyah da olabilir ama beyazla olması şartıyla.
    giyim tarzı 1-) basit bir tshirt yazısız veya yazılı üstüne gömlek altına kapri dediğimiz pantolonlardan. kışın boğazlı kazak giymeyin erkeklere hiç yakışmıyor muallak gibi gözüküyosunuz.
    renk uyumu ön planda olsun gidip kırmızıyla yeşil giymeyin kürt gibi.

    http://imgim.com/7nt08.jpg bu giyim tarzından bahsediyorum işte gençler. yazın şort giyin giyebildiğinize. beyaz tshirt üzerine kırmızı bir gömlek muhteşem oluyo benden söylemesi.

    8- ayakkabı olarak sandalet veya terlik giymeyin şehrin ortasında. tatil yerindeyseniz olabilir ama ankara kızılayda sandaletle gezmeyin sakın. itici olursunuz. gittiğiniz yerlerde de çorap üzerine sandalet falan giymeyin.

    9- saçlarınız verdiğim linkten uzun olmasın. saçı uzun olan erkekler kız kaldırıyor hayallerine kapılmayın. küpe takabiliyorsanız takın ama minik olsun. bileğinize takımınızın bilekliğini takabilirsiniz. o takımda olan kızlar için cool bir görüntü sergileyeceksinizdir.

    10- yine ayakkabı olarak fosforlu bağcık sakııın haa!
    converse giyiyorsanız beyaz siyah veya kırmızı olsun öteki renkler cidden apaçi gibi duruyo.
    ben spor ayakkabısından yanayım kesinlikle spor ayakkabısı giyilmeli. rengi de beyaz olmalı ve o da temiz görünmeli.

    11-belirli bir kokunuz olsun. doldurma parfüm alın orjinalleri çok pahalı. saat başı çıkarın sıkın utanmayın kötü kokmaktan iyidir. ama kokular çok önemli.

    12-bileğinizde saatiniz olsun. siyah olmasın ama. kara kara hiç sevimli değil. beyaz saat favorimdir. her şeyin beyazı iyidir kankalar. sizin temiz olduğunuz önyargısını uyandırır sakın unutmayın!

    eğer şişmansanız bol şeyler giymeyin, aksine sizi daha kilolu gösterir.
    şişmansanız bunu temizliğiniz ve espri yeteneğinizle kapatabilir tüm kızların gözbebeği olabilirsiniz.

    13-ruhsal olarak oldukça geniş bir konudur bu.
    çok iyi tanımadığınız insanlarla sırlarınızı paylaşmayın. her zaman gizemli takının.
    etrafınızda çok kız varmış gibi göstermek sizi cool yapmaz. sosyal gözükün her zaman ama çok kızla birlikte olmuş izlenimini yaratırsanız kız kendini de kullanılıp atılacak sanar ve size yaklaşmaz.

    14-kızlara kendinizi göstermek için rezil olmayın. girdiğiniz ortamlarda sessiz kalın amk. salak sulak şakalar yapıcam derken rezil olmayın. çok konuşan erkeklerden hoşlanmaz kızlar. ve bi kızla çıkmaya başlarsanız onunla başbaşa geçirdiğiniz zamanlardan daha çok beraber girdiğiniz ortamlardaki sizden etkilenecektir. takıldığınız arkadaş grupları olsun. ya sizin arkadaş grubunuz ya da onunki. başbaşa daha az buluşun. yiyişcez hayalleriyle kaybetmeyin sevdiğiniz kızı.

    15-esprili olun komik olun ama herkes gülüyosa olun. espri yaparken sakın gülmeyin. orjinal espriler olsun adamın saati kaçmış vs eğer bunları yaparsanız giberler coolluğunuzu vallaha.
    samimi arkadaşlarınıza @2lik yapmayın reelde. arkadaşlarınıza kızlardan daha fazla değer vermek de coolluğunuza coolluk katacaktır.

    16-facebookta photoscape kullandığınızı belli eden resimlerinizi silin. örneğin adınız ahmet subaşı ise aldığınız her link a.subasi şeklinde olsun, tweety sylvester bilmem ne itici yapar sizi.
    ask.fm alın ama sor diye paylasmayın sakın. biyografi kısmına ekleyin hepsini. twitter, tumblr, facebook, google plus hepsinden alın. kullanmasanız da biyografi kısmında durması sizi sosyal gibi gösterecektir.

    facebookta dakikada 1 durum güncellemeyin, beğeni sayısı bilmem ne umrunuzda olmasın. profilinizde sadece nerede yaşadığınız, sosyal medya linklerini paylaştığınız yerler açık kalsın, çok bilgi demek gizeminizi kaybetmek demektir.

    çok sinirlenmedikçe küfretmeyin. sakin ve beyefendi az ve öz konuşan tavrınız her kızın kolayca ilgisini çeker.

    elinizi ayağınızı nereye koyacağınızı iyi bilin. kararsız tavırlar sergilemeyin. 2 gün sonra ayrılacağınız kızlarla çıkmayın. bu sefer diğer kızlar da size (bkz: 2 günlük ilişki düşünen ayı) gözüyle bakar.

    bir kızla mesajlasırken ve sosyal medyada türkçenize dikkat edin. gidip biraz dil anlatım calısın.
    çünkü eğer kızın dil anlatımı iyiyse her türlü imla ve yazım hatanız onun gözüne batacaktır
    ···
   tümünü göster