1. 1.
    0
    1. bu başlıktakilerin kim olduğunu nasıl bulacaksın?
    2. bu başlıktakilerin kim olduğunu bulamazsın ama hadi buldun diyelim, bu başlıktakilerin ev adreslerini nasıl bulacaksın/onları evlerinin dışında mı yakalayacaksın ve yakalamak istersen onları nasıl yakalayabileceğini düşünüyorsun?
    3. dışarıda yakaladın diyelim, insanlar seni fark etmeyecek mi? veya bulduğun iki kişi aynı mahallede, hadi mahalleyi geçtim, ilçede yaşıyor diyelim, seni bir gören kişi ikinci kere görmeyecek mi, senden şüphelenmeyecek mi?
    4. mahalle demişken, yurtdışından yazan panpalarımız yazdı diyelim, onları yakalamak için uçak biletlerine kaç bin lira harcamayı düşünüyorsun?
    5. gibmen gereken kişileri nasıl kaçıracaksın/evinde yakalayacaksan neyle tehdit edeceksin?
    6. evde yakalaman olasılığında bu kişinin evinde başkaları varsa onları nasıl etkisiz hale getireceksin?
    7. giberken bunu komşular duymayacak mı ve eğer bu kişi, diyelim ki, evine hiç kimsenin gelmediği bir asosyalse ve komşularından en az biri bunu biliyorsa şüphelenmeyecekler mi?
    8. evde gibmen olasılığını geçtim, dışarıda yakaladın diyelim, sen bu adamı kuytuya çekmeden bu adamın seni al aşağı etmesi olasılığını nasıl çözeceksin?
    9. hadi adam güçsüz diyelim, adamı nereye zütüreceksin?
    10. hadi kuytu bir yer de buldun diyelim, adamı oraya zütürdüğünde nasıl gibeceksin? bağlayacak mısın? bayıltacak mısın?
    11. bağlarsan ve ipi çözülürse ne yapacaksın?
    12. bayıltırsan ve uyanırsa ne yapacaksın?
    13. adamı her türlü gibişe hazır hale getirdin diyelim ve buraya büyük ihtimalle kız gelmeyeceğine göre bu kişi erkek olacak ve bu erkeği zütünden gibmen gerekecek. eğer o kişinin zütü tak dolu olursa ne yapacaksın?

    bu sorulara düzgün cevap verebilirsen gibebileceğine de inanırım, haydi kolay gelsin.
    ···
   tümünü göster