1. 26.
    +3
    öncelikle kazananlara hayırlı uğurlu olsun. Bende birkaç tavsiyede buluncam üniversitemizi kazananlara.

    Öncelikle beyler... O internet sitesine girdiğinizde karşısınıza çıkan masmavi, şıkır şıkır havuz var ya. işte o havuz genelde yemyeşil oluyor. içinde kurbağalar yüzüyor dıbınakoyim.

    Kampüs ortamı güzeldir. Şehir içinden üniversiteye gidecek panpalarımın her sabah anası koşalancaktır. Malum kampüs şehir merkezinden biraz uzak. Fakat şanslısınız binler metro üniversiteye gidiyor artık.

    Görüklede ev tutmanızı tavsiye ederim. işte o zaman üniversite okuyorum diyebilirsiniz. Yaz kış canlı, heyecanlı, amlı, daha ne diyim lan !

    Fotokopi işlemlerinizi garanti bankasının ordan yapacaksanız. Önceden gidip halletmeniz tavsiyemdir. Yoksa birileriyle akraba çıkarsınız bilgiayar sırasında.

    ilk sene yurda çıkın beyler. Çevreyi tanıyın. Kyk ortamı fena değildir. Sonra birkaç arkadaş edindikten sonra voltanızı köye alın.

    Liseden kurtulduk kural tanımayız deyip saçı sakalı at hırsızı gibi uzatmayın 1. sınıf olduğunuz her halinizden belli oluyor.

    Okul yılları genelde Pes oynamakla geçiyor. Real madrid takımını alın Ronaldoyu sol açığa alıp benzema ve hugain e çift forvet oynatın.

    Ayrıntılı sorular için pm atabilirsiniz gençler

    Not: Kayıt işlemleri için yardım ve yatacak yer isteyenler bana ulaşabilir. Malum bu aralar taze böbrek çok lazım oluyor *
    ···
   tümünü göster