1. 1.
    +2
    -Sürekli Onunla Beraber Olun unutmayın aşırı samimiyet saygısızlık değil sevgi oluşturur..
    -Onunla ilgili olumlu düşüncelerinizi her zaman söyleyin... insan kendisi ile ilgili olumlu düşüncelerini duyduğu insanı daha çabuk sever..(Mümkün olduğunca doğru zamanı yakalamaya çalışın hemen mükemmelsin diye atlamayın ve iltifatları asla abartmayın!)

    -Benzerlikleri yakalayın , ortak yanlarınızı bulun ve bu yanları mümkün olduğunca erken bulmaya çalışın..ve ortak yanlarınızdan sürekli bahsedin!!

    -Asla ama asla o an moraliniz bozulsa bile tanışma safhasında kötü olduğunuz anlar suratınıza yansımazın ilk zamanlar sürekli mutlu , sıcakkanlı , iltifat eden bir insan olmaya çalışın!

    -aynı dili konuşun , aynı jestleri yapın yani insanlar kendileri gibi davranan , kendi yaptığı jestleri yapan ,kendisi gibi konuşan , kendi sözlerini söyleyen insanlara karşı sevme eğilimi gösterir

    -Duruş ve Konuşma uyumu... Karşınızdaki ellerini cebine sokarak konuşuyorsa sizde öyle konuşun! Karşınızdaki ile aynı ses tonunu yakalamaya çalışın!!

    • **SON YAZDIĞIM 2 MADDENiN LÜTFEN takUNU ÇIKARMAYIN***(AZLIK YASASI)

    -Eğer onun sizin için size karşı bir iyilik yapmasını sağlayabilirseniz sizi daha çok sever!!! (bunu yapmanız için ana başlıkta maddeler açılmıştır)

    (bkz: kemal ile arkadaşlık ve karı kız kılavuzu)
    ···
   tümünü göster