1. 1.
    +14 -2
    Türk kızları.Nasıl yaratılmışlar nasıl tasarlanmışlar akıl sır erdirmek mümkün değil.Kendilerini bir Susan Coffey gibi görürler bir Adriana Lima , bir Megan Fox gibi.Ama gerçekte bir Sibel Kekilliden bir bület ersoydan kısacası kezban categories'den öteye geçemezler.
    O kadar totoları havadadır ki , kimseyi beğenmezler , sanki ondan başka kız yokmuş gibi benim peşimde koşacak diye düşünürler . En ufak birşeyde trip atarlar " uff snne be slk" derler. 250gr'mın Vermiş olduğu ağırlıkla her türlü hareketi yaparlar , istedikleri gibi davranırlar ve erkeklere güya " ayar verebilirler "

    Teklif edersin , arkadaş kalalım der.Sebep diye sorarsın " uff snne be slk" der. insan gibi konuşamazsın bunlarla. Sonra ertesi gün bir bakarsın apachininin tekinin arabasında görürsün kahredersin kendi kendini.
    Canı sıkılır ayrılalım der.sebep sorarsın ama bu sefer " off snane be slk" demez.sınavlarım var der.ama yalandır.başka erkek ister başka biriyle birlikte olur facebooktan çıkmaz.ona göre her istediği erkeği Elde edebilir.güç ondandır istediği zaman noktayı koyabilir.

    Nazik olursun , kibar olursun gelir sana biraz sert ol der. Çiçek alırsın romantik bulmaz. Menekşe alırsın niye gül almadın der. Yakışıklısındır ama bu yetmez. Onlar gider serserilerle birlikte olur. Amacı nedir ne değildir asla bilemezsin asla anlayamazsın.
    otobüse binersin el ele tutuşmuş bir çift görürsün , ama biri dünyalar güzeli bir kızken diğeri pekte yakışıklı olmayan barzo bir tiptir.kendi kendini yersin.düşünürsün nerde hata yapıyorum diye ?

    Türk Kızları neden böyledir ? Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Bu nasıl bir kendini beğenmişliktir.

    ask.fm'de rastlanılan bir profil;

    http://inci.ca/uztccddlob

    örnek işte burda. sanki tek kız bu kaldı. 2.000. soru soranı facebooktan kabul edecekmiş. Ne büyük bir şeref ? , Şuan heyecandan elim ayağım titiriyor (!) yarışmacı arkadaşlara başarılar diyor.evet erkekler şimdi bu kız için birbirine girecek değil mi? onada bir sürü arkadaşlık isteği gelecek belki hepsini kabul etmeyip ss alıp arkadaşlarına göstericek " baakkk bana bu kadar kişi teklif etti" yada dur dur " hepsini kabul edicek " baak beni şu kadar erkek beğeniyor " diyecek ayşeye fatmaya.

    ---

    bir taneside bu. kendini okulun en popüler kızı ilan eden bir kezban. egosu o kadar tavan yapmışki dormayın gitsin. connected2.me de bütün erkekleri tersleyen konuşmayan bencil bir kezban.egoya bakın hele.connected2.me de erkekleri güya sinir eden bir tip.

    arkasından yediği küfürlerin haddi hesabı yok. facebookta ise arkadaşının duvarına yazıyor dikkat ! hava atacak ya

    http://inci.ca/u8vezblabj

    kıza güya günde 20 teklif geliyor hepsini reddetiyormuş " tipim değil " gerekçesiyle.gelde hayata küfür etme bu kıza küfür etme.allah böylelerinin hepsinin belasını versin.

    not: alıntıdır. ama güzel olmuş
    ···
   tümünü göster