1. 76.
    +3
    @69 ben 2. gün izinliyim 3. gün devam yine. daha doğrusu 2yi 3e bağlayan gece devam.

    @68 için geliyo

    dalga geçenlere verdiğim ayarlar

    3- normal bi görüşmenin ardından çocuk "gibtir la o.ç." diyerek kapattı. nbumarasını aldım aradım " sen bana küfretmiştin hatırladın mı" dedim "he yarram noldu" dedi. ses kaydı alındı savcılığa gidiyo haberin olsun vs. dediğim anla o ağır abinin yerini adeta bi liseli aldı. hani şu swfdeki kafaya taşı yiyince annesini çağıran var ya onun gibi. aradan 20 dakika geçti çocuk aradı ağlamaklı bi sesle " abii ben sana küfrettiydim hatırladın mı. çok özür dilerim senden abi. valla ben şaka olsun diye yapmıştım." falan dedi. ben tabi bastım eksiyi...

    2- kızın birisi aradı bi gün, bilgisayarım arızalı ses çıkmıyo falan dedi. dalga geçtiği çok açık. teknik servis numarası istedi kendi numaramı verdim. 10 dakika geçmeden aradı tanımadı tabi sesimi =) neyse bu hala dalga geçiyo "bilgisayar biliyo musunuz? emin misiniz teknik servis olduğunuza? klavyede kaç harf var? monitörler kaç inç olur?" tarzında salak sorular. ayar oldum amk. bu gerizekalıya da c: /windows / fonts klasörünü komple sildirdim virüs diye =))

    1- kız aradı (liseli sesinden belli) "ben babamın numarasını istiyorum" dedi. "yardımcı olayım. babanızın adı nedir?" dedim. "hmmmmm... " dedi düşünmeye başladı. "nasıl yani babanızın kim olduğunu bilmiyo musunuz neden düşündünüz?" dedim. anında kapattı kaşar =)

    edit: bu amk malı neden klasör yoluna http: eklemiş kendisi =))
    ···
   tümünü göster