1. 26.
    0
    @38 kürecik ya da herhangi bir kalkanın bunu imha etmesi sana sorduğum soruyu değiştiriyor mu ? önemli olan imha edilebilmesi. fikrini açıkça merak ettiğimden soruyorum ikidir kendi beyin hücrelerin çerçevesinde saf mısın, mal mısın gibi laflar ediyorsun. hayır böyle değil şu sebepten dolayı diye bir cümle kurabiliyorsan merak ediyorum. kuramıyorsan burada zütün kalkmış diye ajitasyon yapma.

    bak şu anda gerizekalıya anlatır gibi anlatıyorum : madem iran'da bu güç var, karşısında da bunu imha edebilecek güç var.

    peki israil'in kıçına rahat mı batıyor ? her gün haaretz'de, the daily jewish forward'da, debka'da deli gibi "operasyon yapmazsak zütümüzü gibecekler aslında herkes iran'a saldırmalı" şeklinde propoganda yapıyorlar ? amerika'dan yardım istiyorlar vs bu kadar büyük bir maliyetin(can,mal) altına giriyorlar ? sence neden ? petrol ve doğalgaz dersen şu başlıktaki bütün entrylerimi silerim *

    umarım konuyu saptırmadan bir cevap verirsin, ben de değişik bir bakış açısı edinmiş olurum. bir kere daha fikirlerini destekleyen bir bilgi vermediğin halde mal mısın, saf mısın gibi cümleler kurarsan liseli diye etiketleyeceğim.
    ···
   tümünü göster