1. 1.
    +2
    direk belirteyim : am mam yok. her ibretlik olayda am olacak diye bişey de yok.
    .
    öğlen arkadaşlarla bulustuk. pes mes derken akşam oldu. acıktık tabi. dedik gidelim ... diye bi ciğerci varmış abi orda yiyelim. gittik dıbına kodumun ciğercisi bayram münasebetiyle kapalı. parayı buldu zütü kalktı tabi . neyse dedik şurda bi iskenderci varmış. gittik yedik içtik falan filan işte. sonra cıktık ordan bi cafeye gidiyoruz bakın asıl olay burda başlıyor. benim karnıma bi ağrı saplandı ki böylesi düşman başına. her şey 5 sn içinde oldu. öyle böyle bi ağrı degil amk. dedim salcam dıbına koyim . paçalardan falan aksın ne yapalım. o anda insan hiç birşey düşünemiyor ki..
    sonra dur fuckeramafucker yapma oglum bu işin sonrası da var . bak sonra arkadaşlarlasın. rezil rüsva olacaksın dedim ve tuttum. evet beyler tuttum. ve 3 milisaniye içersinde arkadaşları atlatım en yakın int cafenin tuvaletine kostum. allahtan tuvalet boştu. montla sıçtım. ama bardaktan boşanırcasına sıçıyorum böyle.
    o anda hayatın anldıbını anladım. için anlatılmaz bir sevinç ve huzurla doldu. hayatımın en rahatlatıcı sıçışıydı..
    ellerimi yıkadım. int cafe sahibine kendisine ne kadar minnettar oldugumu belirten gülümsememi takınıp bir baş selamı çaktım. ve beni evime ulaştıracak olan boş ama kasvetli , karanlık ama huzur verici sokagıma dogru başı dik, kendinden emin bir biçimde yürümeye başladım..
    ···
   tümünü göster