1. 2601.
    0
    ekşide ve uludağda serkan inci başlığı altında adama denmedik laf bırakmayan gavatlar topluluğu efendim;
    yok muhabbet kralında iyi konuşamamış, yok sosyal medyada konuşamamış, yok aynı lafları tekrarlayıp duruyormuş,

    afedersin de, sen oturduğun yerde düşüncelerini 6-7 saat olmayan beyninin parçalarının süzgecinden geçirip sözlüğe yazıyorsun, adamsan çıkarsın yayına sosyal medya hakkındaki düşüncelerini söylersin, eüüü gığğğk diye kalmazsın, ama yemez, senin yapacağın tek şey 21 inç ekranının başına geçip klavyenden sosyal medyaya "ben çok entelim yeaağğ!" mesajı verecek cümleler kurmak olur, hesapta ekşi yazarıdır kendisi, ama dışarıda bir yerlerde yakalasan 2 cümle kurmaktan aciz biri olduğunu görürsün bu tiplerin, kalkıp serkan'a laf atarlar.

    arkadaşım,

    adam senin elini kolunu mu bağlıyor farklılık yarat diye? ister sev ister sevme adam bu membağın parasını yiyecek tabi, kitabını da çıkaracak, karıyı kızı da zütürecek, sosyal içerikli mesalarını da verecek, sen ise sadece o yetersiz beyninle olup bitenleri izlemek zorunda kalacaksın, yapa-bileceğin- tek şey ise oturup sözlükte ne kadar cool ne kadar entel olduğunu belirtmek amacıya birşeyleri başarmış insanlara tak atmış olacaksın, egonu böyle tatmin edeceksin ekşici. çünkü senin kapasiten sınırlıdır, çünkü sen o sözlüğe üye olucam diye 1 sene bekler zütünden çatlarsın.

    hadi var git yoluna ekşici, git kaan sezyumun ne kadar cool olduğunu, ne kadar ince espriler yaptığını falan anlat, ha unutmadan serkan a tak atmayı da unutma, arada ssgye de teşekkür falan et, sanki adamın çok gibindeymiş gibi.
    ···
   tümünü göster