1. 51.
    +5
    2 aydır bu sporu yapan hırboların, fotoğraflar çekip, sporla ilgili videolar paylaşıp ' akekahahah bakın nasılda mnakoyuyorumm akekehaha nasılda güçlüyüm akehahah' demeleri beni çileden çıkartıyor.. yahu bi gibtir git bi teknik öğren mnakodum..

    hey kubban olduğum yareppim nelere kadirsin sen..

    spor hakkında bilgi vermem gerekirse;

    kickboxtan az biraz farklı, daha sert bir spor. yürek istiyor aynı zamanda. gözünüz mor, dudağınız patlak, suratınız darmaduman şekilde dolaşmaya alışmalısınız.. vücudunuz kaslı olması veyahut izbandut gibi olmasının hiçbi anlamı yok.. sadece gereken yürek ve teknik..

    50 kiloluk adamın 100 kiloluk adamı tek yumrukla devirdiğine gözlerimle şahitlik etmiş bulunmaktayım..
    ve kumar işlerine bulaşmayın.. tekrar kickbox'a başlayacağım. şu üzerimdeki hamlığı bir atlalıyım.. sonra ver elini muay thai..

    diz kapaklarınızı, dirseklerinize ağırlık basın, gelişsinki yumruklarınız yetmediği yerde onlar devreye girecek. hatta ve hatta ilk hamleleriniz bunlarla olacak..

    mma'yada geçebilirim.. yeteri kadar box ve kickbox tecrübem var.. az biraz judo eğitimi ve muay thai almam gerekiyor sadece.. hoş judo bilgimde var birilerini devirecek, takla attıracak kadar ama yetmiyor sanıyorum.. kemer sahibi olmak gerekir..

    edit: pm ile soran arkaşlar; bırakmamın sebebi suratıma zarar gelmesini istemememden dolayı.. çünkü bir insan suratımı beğeniyordu, korkuyordum suratım bozulursa ne olur diye.. tamamen kişisel tercih sporda bir sorun yok.
    ···
   tümünü göster