1. 1.
    +20 -1
    evet panpalar birkaç ay önce dünyadaki en taşaklı ünilerden olan stanford a kabul aldım.
    buyrun caps : http://imgim.com/9491incix8141839.jpg

    zengin bin değilim. bursa başvurdum ve üniversiteye tek bir dolar bile ödemeyeceğim hatta üstüne harçlık alacağım panpalar.

    bundan bize ne yarram diyecek panpalar daha önce de bu yurtdışı üni olayları hakkında başlıklar görmüştüm genelde merak edilen ve hakkında pek fazla şey bilinmeyen ve hakkında çok efsane dönen bir konu. bu olayları aydınlatmak istiyorum.

    normalde bu yurtdışı üniversite başvuru danışmanlığına binlerce lira para ödenir. hatta üniversiteler kendi sitelerinde bile bazı detaylardan çok bahsetmez. ben size bu süreçte öğrendiğim şeyleri anlatacağım panpalar umarım birilerine faydalı olur.

    öyle çok uçuk bir olay değil gayet yapılası bir olay. mal gibi 4 sene gece gündüz öss kasanlardan çok daha az emekle çok daha kaliteli bir üniye gitmek mümkün.

    evet binler soruları alayım. yeterli ilgi olursa abd, kanada ve avustralya üniversitelerine başvuru süreçlerini ve nasıl burs alınacağını, hangi üniversitelerden sağlam burslar alınabileceğini anlatacağım reserverdleri alın (artık başlık takip * bu fırsat kaçmaz liseli binler

    edit: capsleri kaldirdim amk evden almasinlar sonra
    ···
   tümünü göster