1. 1.
    +2 -5
    burayı rezerved alıyorum çünkü değerlenecek. sayın başbakan dershanelerin kapatılması için emir verdi ve bu 2012-2013 eğitim öğretimden önce veya başlarında tamamen çözülüp gereği yapılacaktır.

    sayın başbakana tek bu konuda katılıyorum. diğer görüşlerini nadiren tasdiklerdim.

    öncelikle dershane öğrenciler için yük bu devirde niye ?

    öğretmenlerin sayfalarca verdiği ödevleri yapıp üstüne proje performansları yapacaklar bu yüzden vakitleri kalmayacak. zira biliyorsunuz zamanında ben de ve sözlükten çoğu arkadaş öğrenci olmuştur öğretmenlerin verdiği ödevlerden bıktık sıkıldık. bazen sayfalarca aldık bazen çok az verildi ödev. ama yaptık yani ben yaptım her zaman. yapmayanlar varsa da artık ne diyeyim :D

    yani özet olarak , çok zorluk çektik ve şimdiki nesil de çekiyor. ama bu böyle yürümez gardaşım bu iş böyle yü-rü-mez.

    öğrencinin hafta sonu tatilini gib dıbına koy ondan sonra dershaneye gönder falan , zaten ödevler anasını gibiyor bir de dershanedeki hocaların ödevlerini yap , nerede bu adalet ?

    ayrıca dershaneye çuvalla para ver. mıymıntı dershane öğretmenlerinin çenesini çek . yok efendim seneye de gelirseniz indirim yapılacaktır. bilmem ne ...

    onu geçtim dershane bi gib katkı sağlamıyor. ciddiyim binler. çok öğrenci tanıdım biri dershaneye gitmez zehir gibidir kafası. diğeri dershaneye çuvalla para verir ama zeka sıfır.
    ···
   tümünü göster