1. 176.
    0
    @153 haklısın panpa

    hidrokinezi : beyin gücüyle suya hükmetme

    bununla neler yapabiliriz ?
    dalgalar oluşturabilir akımlar hatta girdaplar oluşturabilirsiniz ve bunların etkilerine neden olabilirsiniz .

    :::::::::nasıl yaparız ?::::::::::::
    bardağınıza koyduğunuz suyu minik kıpraştırmalar halinde hareket ettirebilirsiniz.
    elinizi bardağa değdirmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

    ____________________________________________________________________________
    sonokinezi düşünce gücüyle ses dalgalarını kontrol etmek anldıbına gelir, boğaz çakrası ile ilgilidir.
    ses bombası:

    bu uygulamadan önce meditasyon yapmanız gerek. odanıza ya da başka bir yere geçin. televizyonunuzu ve bilgisayarınızın sesini yüksek bir dereceye getirin ve müzik açın. sonra çevrenizdek sesleri hissedin. bir uzvunuzmuş gibi, o ses dalgalarını kontrol edebildiğinizi düşünün. sonra elinizi iki yana açın. bütün bu ses dalgalarının avuçlarınızın içinde birikip top haline geldiğini düşünün, sonra bu topu fırlatın, ama kırma vb. özellikleri var.

    ölüm çığlığı

    yine aynı şekilde başlıyoruz fakat biraz nefes alıştırması yapmamız gerek. müzikleri açtık, şimdi üç dört kere derin nefes alıp verin, sonra müzikleri duyun ve içinizde hissedin, sonra beşinci nefesi alırken ağzınıza havayla birlikte ses dalgalarınında geldiğini düşünün. sonra ağzınızda toplanan bu ses dalgalarının boğaza doğru inip, boğaz çakrasında birleştirildiğini düşünün. bu birleşme sonucu hem sesin şiddetinin hem seviyesinin arttığını hissedin. sonra bütün gücünüzle bir çığlık atın. emin olun ki diğer çığlıklara benzemeyecek

    bu yöntemleri kullanırken son derece dikkatli olmalıyız eşyalara zarar verebiliriz, insanların başını ağrıtabilir, döndürebilir ve hatta kulak zarını patlatabiliriz. bu yöntemler gerekli olmadan kulanılmamalıdır.

    __________________________________________________________
    astral seyahatten bi kaç soru gelmiş bi onu anlatıyım
    _________________________________________________________________________________

    astral seyahat:ruhun bedenden bilinçli şekilde ayrılması ve bilinçli hareket etmesidir.

    bu konuda profesyonel olabilirseniz uzak bir ülkedeki istediğiniz bir kişinin yanına anında gidebilir ve o kişide profesyonel ise sizin geldiğinizi anlayabilir ancak iletişime geçemezsiniz.

    adım 1:farkındalıktır en yukarıda yazdım ne olduğunu.

    adım 2:gece uykuluyken yorgunken ya da saatinizi 04-05' e kurup o saatlerde uyanarak ancak tam ayılmayarak yatağa uzanırız.

    adım 3:üzerimizde bizi rahatsız edebilecek takı yorgan ne varsa kaldırırız. eğer mümkünse çıplak anadan üryan yapma imkanımız varsa daha uygundur.

    adım 4:yatağa yattık. kendimizi ters hayal ediyoruz nasıl mı ?.ayaklarımızın olduğu tarafta kafamız ve kafamızın olduğu yerde de ayaklarımız var olarak hayal ediyoruz. ancak odayı ters düşünmüyoruz misal normal olarak baş ucunuzda televizyon varsa sanki ters yatmış da televizyon ayak ucuna denk gelmiş gibi düşünüyoruz. buradaki kilit nokta beyni kandırmak.

    adım 5:beyindeki tüm düşünceleri temizliyoruz. hiçbir şey düşünmüyoruz.ve yavaş yavaş ayaklarımızın kalktığını düşünüyoruz. buradaki amaç insan ruhu ilk olarak ayaklardan çıkar ölü bir insanın ilk olarak ayakları soğur sizde farkında olmadan beyne bu komutu vermiş oluyorsunuz.

    adım 6:sanki bir ip bizi göğsümüzden yukarı çekiyor gibi düşünüyoruz.

    ::::::::10 20 dk sonra::::::::::

    belirtiler:kulaklarımız çınlamaya başlar, gözlerimizde uyuşma ve saçma şekiller çıkması olur sanki top çarpmış gibi, ellerimiz ve ayaklarımız uyuşur sanki duş alıp yatmışsınız gibi kendinizi şişmiş hissedersiniz.

    eğer belirtiler var ise doğru yoldasınız çok az kaldı demektir. eğer astral yapmak istemeyen ama dinlenmek isteyen varsa buraya kadar yapıp yatabilir bu aşamada acayip dinlenmiş oluyorsunuz ve beyniniz rahatlıyor.

    yaklaşık 5-10 dakika sonra klik sesiyle birlikte kendimizi beden dışında buluyoruz tabi ilk andan itibaren ruhun bedenden çıkacağına inanmanız gerek.

    astral in yararları
    1)kendinize yeni bir dünya kurabilirsiniz.
    2)hayal ettiğiniz her şey anında ayağınıza gelir nasıl ki cennette melekler getiriyor burada da düşüncenizle.
    3)hiç gitmediğiniz görmediğiniz diyarlara ülkelere gidebilirsiniz.

    astral in zararları
    1)temkinsizce yaparsanız bedenden çıktığınızda tekrar geri gelememe riskiniz vardır.
    2)cin gelir karabasan gelir diye düşünenlere hayalindeki cin, karabasan kesinlikle %100 gelmektedir çünkü hayalinizdeki her şey gelir dedik hatırlıyorsanız.ama normal olarak cinleri karabasanları görmeniz imkansızdır. sadece hayalinizdeki kötü yaratığı görürsünüz çünkü aranızda %99 nuz cinleri karabasanları görmedi sadece hayal etti.

    not:çok eskiden bilim adamları bazı deneylerini astrale çıkarak gidemiyecekleri kadar uzak yerlerde deneyler yapmış ve bu şekilde büyük buluşlara imza atmışlardır.
    ______________________________________________________________________________________
    gyrokinezi : yerçekimsel( kütle çekimsel) alanların kontrolü

    bununla neler yapabiliriz_

    yerçekimiini etkilersiniz.(nötrleme-tersine çevirme-güçlendirme)bu yöntemle tavanda dahi yürüyebilir, uçabilir, ve yüksek bir yerden yere atlayıp yumuşak bir iniş yapabilirsiniz.

    ::::::nasıl yapılır::::::
    bilgim yok arkadaşlar ama araştırabilirsiniz.
    __________________________________________________________________________________________

    fotokinezi :beyin gücüyle ışığa hükmetme-ışığı yönlendirme

    bununla neler yapabiliriz ?
    genelde ışığı(fotonları)bükmeye yönelik işler yapabilirsiniz, ışığı yansıtmayarak görünmez olabilirsiniz, cisimleri görünmez yapabilirsiniz.

    nasıl yapabiliriz?
    bilgim yok malesef araştırmanızı öneririm.

    _________________________________________________________________________________________

    termokinezi : beyin gücüyle maddeyi ısıtma.

    bununla neler yapabiliriz?
    bir cismi ısıtıp hal değişimine yol açabilir, havayı ısıtıp konveksiyonel hava akımlarına neden olabilirsiniz, kalorifer gibi.

    ::::::::nasıl yaparız:::::::::
    teknik 1 - termo ball gerekenler: isıtıcı etkeni ve hava akımı olmayan bir oda bir cıvalı termometreöncelikle şunu söylemeliyim ki bunu yapmak psiball yapmaktan kat ve kat daha kolaydır ve yetenekliyseniz ilk denemede bile sonuç alabilirsiniz. öncelikle elimizi psi-ball pozisyonuna getiriyoruz (bilmeyenler internette bakabilir) sonraiki elimizin arasında gidip gelen bir ısı enerjisi imajine ediyoruz. isıyı hissetmeye başladıktan sonra bu ısı akımının gidip gelmeyi kestiğini ve bir alev topu formunabüründüğünü imaje ediyoruz. belli bir süre sonra bu alev topunu hissetmeye başlayacaksınız. alev topunu fazla elinizde tutmayın elinizi acıtmaya başlayabilir. bunu hissettiğiniz anda alev topunu termometreye doğru fırlatın. termometrenin ısısı 2-3derece yükselecektir. bu alıştırmayı termometreyi sizden uzaklaştırarak tekrar edin.

    devam edicem bir kaç yöntem daha var.

    _____________________________________________________________________________________________

    @198 kardeşim ışığı yansıttığımız için görünüyoruz cisimler ışığı yansıttığı için görünürler

    __________________________________________________________________________________________
    elektrokinezi : beyin gücüyle elektriğe hükmetme

    bununla neler yapabiliriz ?
    ellerinizden kıvılcım çıkartabilir, elektrik kaynaklarından elektrik çekip etrafa atabilir, elektronik devrelere zarar verip işlemcileri yakabilir, ampullerin parlaklığıyla oynayabiliriz.(olaya teorik açıdan bakacak olursak işlemcilere veya elektronik devrelere zarar vermemiz bunu bilinçli olarak yapmamız sonucunda transistörleri sürebileceğimiz elektronik devreleri yönetebileceğimiz manasına gelir)

    ______nasıl yaparız________
    elektriği yönetmek oldukça zordur sonuçta insanın elde ettiği sürekli hareket halinde olandır.
    evinizdeki ampulü olduğunuz yerden parlaklığını arttırıp karartmakla başlayabilirsiniz odaklanmak gerek bu adımdan başlarsanız işiniz gayet kolaylaşır.
    ____________________________________________________________________________________________
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster