1. 1.
    +30 -2
    evet beyler. uzun zamandır düşünüyordum sanırım bundan sonra devam edemeyeceğim. çünkü sadece sözlükte değil tüm türkiyede okadar popüler bi hale geldi ki dayanılmaz bi hal aldı. facebookta en gibimsonik sayfalarda bile inci sözlük mottoları paylaşılıyor. bugün otobüs durağında bekliyordum 2 çocuk var yanımda bir arkadaşlarını bekliyorlar ve aralarında konuşuyorlar bende onları dinliyorum şöyle bi diyalog geçti

    -mesaj at kaç dakikaya geliyormuş
    +12,5 falan dedi +-ahahaha hihih hohohohoh ulan dedim biz sözlükte bu binlere panpa diyoruz. okuldaki kızlar birbirine reyiz diyorlar sürekli hiç birinin sözlükle alakası yok ama biri öbürüne oç diyor öbürü kardeş değiliz diyor. 20 yaşında kız bunlar amk

    kız arkadaşımın yeni nesil formspring zamazingosu var ask.fm midir nedir. onda 45 40 merkez yazmış birisi kızda cevap olarak arka sokaklar mod on yazmış.

    ben bunları her kimden duyarsam onlar artık benim gözümde liseli oluyor. arkadaşlarımla kafede oturuyoruz birisi öbürüne bırak o elindeki kaşığı evlat diyor ve gülüyorlar.

    yeter amk yeter. komik değil hiç biri. siz komik değilsiniz. artık çevremdeki tüm insanlar gerizekalı diye düşünüyorum hepsinden soğuyorum. bunun en büyük sorumlusu facebooktaki inci sayfaları daha sonra inci sözlüktür.

    anti popülizm popüler bi hale geliyor gün geçtikçe.

    şunu üzülerek söylüyorum ki inci sözlük kendi kendini mahveden bir oluşumdur. kendiyle çelişmektedir. asıl sıkıntı herkesin söylediği gibi yaş ortalamasının düşük oluşu değil zeka ortalamasının düşük oluşudur.

    size yüzlerce örnek verirdim ama çok uzatmak da istemiyorum...

    eminim şimdi binin biri gelecek kobra behlul, bebeşinci diyecek.
    ···
   tümünü göster