1. 1.
    0
    mehmet topal gaziantep maçında topa eliyle müdahale edince (daha doğrusu çarpma) hepiniz twitterdan facebooktan şikeci takım normaldir, her zaman olan şeyler v.s v.s fenerlilere laf attınız. bunu netleştirelim. neredeyse milyonlarca twit atıldı resmen tak atıldı yani.

    beşikt*aş maçına gelelim, allahın sopası yoktur, top aynı şekilde umutun eline çarptı, bir tane gala*tasa*raylı çıkıp demedi ki umut eliyle oynadı, ulan daha geçen gün fenere sövüyordun aynısını sen yaptın neden şimdi sessiz sessiz oturuyorsun? kendine de aynısını demen gerekmez mi? lig tarihinde en çok atağa kalkan gol atan takım fener olmasına rağmen en çok penaltı kullanan gal*atasa*ray, ulan paso haksız penaltı kullanırsınız gene kendinizi temize çıkarırsınız ananızı gibeyim sizin.
    geçmişte de aynıydınız şimdide
    http://www.youtube.com/wa...e=player_detailpage#t=80s

    üstelik derbide haksız yere penaltı kazanmışsın. diğer takımlarda olsa kıyameti koparırdın şike v.s akşama kadar kafa giberdin. tek yaptığınız ne kendinizi kurtarmak için burak yılmazı gözden çıkardınız. yalan mı? hadi eksileyin de içinizde huur çocuğunu ortaya çıkarın.
    ···
   tümünü göster