1. 1.
    0
    beyler sizin probleminiz ne ?

    ulan senle aynı dakika sınava girmiş senden daha iyi bir başarı sergilemiş insanla nasıl aynı şartlarda okumayı planlıyosunuz ? bak dersin ki en azından ikinci öğretim ücretleri azalsaydı. sonuna kadar haklısınız. doğru olan da bu. ama ikinci öğretimler istiyo ki hepimiz eşit olmalıyız. oh ne güzel o zaman ikinci öğretimlerin açılış amacı ne ?

    madem kendimizden daha başarılı birileriyle aynı şartlarda okumaya sıcak bakıyoruz abi o zaman ben niye egede okuyorum hacettepe değil ? veya ben niye selçukta okuyorum celal bayarda değil ? madem aynı bölüme giren kişiler puan farkı olmasına rağmen eşit şartlarda okuyacak ben neden diğerleriyle aynı şartlarda okuyamıyorum. örgün eğitime giren adam ikinci öğretim olmasın diye neden zütünü yırtıyor da senden daha fazla çabalıyor daha iyi derece alıyor. salak mı bu adam ? madem arada hiç bir fark kalmayacak bu adam niye 20 bin öne atıcam diye zütünü yırtıyor ?

    aklınızı peynir ekmekle mi yediniz dostlarım siz ? oh ne ala daha az başarı yap aynı şartlarda oku diğer adamlarla eşit oku. neyse umarım bir değişiklik olur da ikinci öğretim kardeşlerimizin de harçlarında azalma yapılarak adil bir durum ortaya çıkar.

    edit : eksileyip kaçanlar klavye başında geçirdikleri vakitleri türkçe okuma ve anlama konusunda kullanırlarsa sorun ortadan kalkacaktır..

    not : diğer yazdıklarımı okumadan cevap vermeyin. aynı şeyleri on kere tekrarlamaktan sıkıldım.
    ···
   tümünü göster