1. 26.
    0
    @32

    1. chp sigorta dağıtıyor, akp kömür dağıtıyor diye akpye oy veriyorsan ve yine akp kömür dağıtıyor chp dağıtmıyor/sigorta dağıtıyor diye chpye oy veriyorsan aklını gibeyim. ben parti kurup çeyrek altın dağıtsam bana oy vereceksin değil mi?

    2. zengin bini değilim, alnımın teriyle çalışıp harçlarımı ödüyordum. devlet dediğin o aileye yardım etmek istiyorsa harcı çok daha önceden kaldıracak, o çocuğun bütün eğitim masraflarını yüklenecek, 1500 tlnin hatta 15000 tlnin o aileye dokunmamasını sağlayacak. madem müslümanız madem eşitlik sosyal devlet diye harçları kaldırıyoruz bunlar şart. daha ikinci öğretimlerden vs. bahsetmiyorum bile. ayrıca 1500 tl harç alan hiçbir birinci öğretim yok yalanını gibtirtme.

    3. yazıklar olsun arkadaşım. hiçbir şey demiyorum. filter shawnun tutuklanmadan önceki bütün konuşmalarını dinle bakalım, aslında bugünkü durumdan bahsetmiyor mu?

    akp kötünün iyisi diye akpye oy verdiğin sürece, akpden iyisini bulamayacak ve çocuklarına ve torunlarına daha iyi bir gelecek imkanı doğuramayacaksın. gelecekte torunların arkandan çok sövecek.
    ···
   tümünü göster