1. 26.
    +52 -2
    the kezban : şuana kadar kezbanları kategorilere ayırdık ve belki de ayırmaya devam edeceğiz. ama kezbanların genel profilini yansıtan öyle bir kezban türü vardır ki , ' hah dıbınakoyim işte bu ' dedirtir adama. ya da ben öyle dediğim için genelleme yapıyorum , bilmiyorum.

    doğurgandır bunlar. hayatta en büyük maksatları çocuk doğurmak , insan neslinin fazlalaşmasını , kocalarının soyunun bereketlenmesini sağlamaktır daima.dostoyevski ' bir kadının en büyük maksadı kendisine sahip olacak erkeği bulmaktır ' derken ( buna benzer bir şeydi ) bu kezbanları kastetmiş sanki.daha ilkokul bitmeden evlilik hayalleri başlar.
    lisede durum farklılaşmaz , aksine gelişir. lisede her hafta farklı erkekle ilişkiye başlanır ve eğer ilişki süresi iki haftayı geçerse yüzük takma aşamasına gelinmiştir.yüzük takarlar ve sonra herhangi bir sebepten dolayı ayrılırlarsa facebook profillerinde fırtınalar eser. köklü bir değişim hareketinin fitili ateşlenmiştir bile. hemen , iki gün önce soyadını kendine yakıştırdığı gencin fotoğrafları silinir , yazılan yorumlar büyük bir tiksinti ile ortadan kaldırılır , imha edilir.aslında ona aşık olsa bile , kanka ayağına daha da yakınlaşmayı hedefleyen abazanlar ' kardesm noldu iki gunde .s .s ? ' yazmaya başlar. bir yandan yalaka kız arkadaşları bir yandan bu abazalar falan derken bu emsal-i kezban iyice bunalır ve tek bir cevap verir : uff ozele geln .s .s

    üniversite durumu : kazanamaz. ya da kazanır da aşırı derece gibik bir fakülteye gider.
    anadolu üniversitesi açık öğretim bla bla fakültesi , hemşireik , ebelik , anaokulu öğretmenliği.. vs..
    zaten üniversiteye gitme amaçları ekonomik bağımsızlıklarını elde etmek değil , bu vasıta ile varlıklı ve mümkünse yakışıklı da olan birini kafeslemek , hemen iki çocuk fırtlatıp bir ömür koca parası yemektir.

    kadınlar klübünde takılanlar incelendiğinde bu kezban türünün genel özellikleri hususunda daha net bir bilgiye sahip olunabilir.

    temsili resim : ( manidar oldu ) : http://www.cozumx.com/wp-...Ev-Kadinlari-19-Bolum.jpg
    ···
   tümünü göster