1. 51.
    +3 -2
    gençlik yıllarımda takıldığım sokağın adıdır. burada her türlü nane döner. sadece gezmeye bile gitseniz illede gibişip dönersiniz. 40 yaş üzeri karı yoktur. hizmetleri fena değildir ve temizdir. buradan aids falan çıkmaz çünkü karılar daima sağlık kontrolüne giderler. zaten prezervarifsiz gibişende pek yoktur. karı çeşidi karışıktır böyle çingenide vardır rusuda romenide türküde ama türkler daha fazladır. her mekanın kendine has bir yada iki tane özel huursu bulunur. bu özel kancıklar daş gibidirler. mafya babaları, kabadayılar, milletvekilleri gibi kodamanlara hizmet verirler. bunlara sulanmayın sakın yoksa dayak bile yersiniz. paranın satın alamayacağı şeylerden birisidir zira hanımağası veya pekekenti cüzdanın kalınlığına değil, nüfusuna bakar.

    gençlere gibişmeyi öğreten güzel bir yerdir. 30 ila 40 lira arası vizite parası çekerler. muamele isterseniz karının o anki durumuna bağlı olarak extra para verip vermeyeceğiniz belli olur. bazıları sana beleşten muamele yapacam bile diyebilir. öğlen saati kesinlikle gitmeyin çünkü kamyoncu ve amele tayfası bu saatlerde olur. akşam 9 dan sonra uğramayın bile. en ideal saati 7-8 arasıdır. bu saatte pek kimse olmaz. ayrıca akşam için özel çıkarılan gece vardiyası karılarını ilk giben siz olursunuz.

    çoğu mekandan içeri girince kesif bir amcık ve meni kokusu gelir. mideniz kalkar ancak bunu önlemenin en iyi yolu içeri girmeden karıyı seçmeniz olacaktır. seçtiğiniz gibi içeri girip vizitesini ödeyip doğruca odaya çıkartın. böylece ızdırabı minimuma indirirsiniz.

    sakın bol parayla gitmeyin. maksimum 75 tl alın yanınıza. anahtar, cep telefonu gibi değerleri şeyleri getirmeyin. emanetçiye verdiğiniz şey geri alırken tırtıklanmış halde gelir. zamanında emanetçide arkadaşın milli piyango kuponu kaybolmuştu (!). o derece yani.

    özet: gibişilebilinen yegane yerlerden birisi. gidin gibişin.
    ···
   tümünü göster