1. 1.
    +25 -13
    beyler burada üçüncü nesillerin neden kıskanıldığını söylemek istiyorum.

    . 1.nesil ekşi yalakası gerizekalı malların ekşiden atıldıktan sonra sığıntılık çekerek aşağılık pgibolojisi hissetmesi, ikinci nesillerin de onların zütünü yalaması

    . üçüncü nesillerde bariz bir şekilde , diğer nesillere göre huur çocukluğu ve binlik potansiyellerinin açık ara daha yüksek olmasıdır. Sınır tanımadan , yeryüzündeki herşeye skertme yapabilecek bu nesile , içlerinde hala gençlik hayallerinin
    ekşideki modların taşşaklarını yalama hayaliyle ekşiye girip , zekasız oldukları için atılan 1.nesillerin kendi üstlerinde duydukları eziklik, direniş göstermektedir.

    . genellikle 1.nesillerde görülen , yaratıcılık konusunda %100 yaratıcı olan yeni küfürleri okuyunca , -aslında gülmekten sandalyeden düşseler bile- o konu altında beğenmemiş edası vererek gösterdiği kıskançlıktır.

    . ve en can alıcı nokta 1.nesillerin içinde biryerlerde hala, ekşiye girme hayallerindeki ve orada bulundukları dönem içerisindeki temizlik, saflık -biz ona mallık diyoruz- duyguları kalmıştır çoğu 1.nesilde.

    ve 1.nesiller asla tam bir huur çocuğu olamaz. Asla tamı tdıbına tam bir bin olamaz dikkat edin.Çoğusu hanımevladı gibi süt çocuğu gibi davranır huur çocuklarının.

    . gerçek inci olan adam ona göre davranır. daha dün burada gelmiş geçmiş en iyi yönetim biçimi faşizmdir diye konu açan 1.nesil yazarı gördük. giberim ben böyle neslin anasını o zaman. bunlar içimizdeki hainlerdir beyler.

    gerçek incici hiç bi şey olmasa en azından anarşist olmalıdır. anarşist komünist olmalıdır veya komünist olmalıdır. Hiç değilse sosyalist, kemalist olmadılır ak. dini inanışlarında ateist olursa daha da makbule geçer tabi.

    bu yorumlarda da anlayacağınız gibi 3.nesil hiçbir skertmede veya huur cocuklugunda sınır tanımayacagını göstermiştir.

    yaş konusuna gelirsek. Ulan huur çocukları 1. ve 2. nesilleri toplasan yarısı liseli zaten. dıbına koyduğumun malları 3.nesil demek sonradan katılan,ve tam tesisatlı huur çocuğu demektir. illa ki yaşı küçük demek değildir.

    Ha her nesilin içinde anlama kapasitesi kıt veletler vardır. mesajlara anan, anan diye cevap veren veletler atılmalı tabiki.

    . ayrıca 3.nesillerin en kıymetli olmasının bariz bir örneği de ;

    1.nesiller kendileriyle gurur duyacaklardıysalar ekşiye hiç girmeden kursalardı o zaman bu at yarranı, girip de atılınca sözlük kurmayı iş sayan kişilere bin bile denmez ak.

    Ama mesela ben 3.nesilim daha kıymetliyim 1.nesilden. önümde tonla , ananın amı kadar sözlük varken direk burayı seçtim. niye? çünkü kanımda binlik var. çünkü huur çocuğuyum . böylece gerçek inciyim. 1. nesiller süt çocuğudur , ekşideki modların tek damla spermlerine kulaç atan binlerdir.

    Hadi şimdi dağılın huur çocukları. ben gibişe gidiyorum
    ···
   tümünü göster