1. 576.
    0
    isteğimiz yanlış anlaşılmış.
    açıklama: nesil kavgası ırkçılık diye nitelendirilmiş bu kampanya* kesinlikle öyle değildir. sadece ilk iki nesilin toplamı 25bin* diyelim onlar atılamıycagına göre 3. nesilin ( yani sonradan katılan ekibin %70i özenip gelen inci ruhunu bilmeyen ekibin) atılmasını istiyoruz. sözlügün refahı için.

    neden?
    görüyoruz ki artık ne ankert gibertmesi yapılıyo ne zekice saldırılar. örnek vermek gerekirse haftalık klagib olmuş totberk saldırısında adamın anasına küfür edilir duruma gelmiş. anketler geliyo diğer şıkkı yerine herkes kendi takımına oy verir hala gelmiş yada "bu %2 dee yaağğ gibilmiş bu anket oy verilmez. gg" tipi entryler. eskiden böyle miydi? hayır eskiden herkes makrosunu açıp fifanın sitesinde en gibko takımı dünya şampiyonu yapardı. işte o zaman o inci ruhu kendini gösterip aramızda "sinerji" yaratırdı.

    o yüzden 3. nesil arkadaşlar bizi yanlış anlamasın ama %70-80i mal ve ruhtan habersiz olan insanlarla bu sinerji oluşturulamıyor. aklımıza gelen tek çözüm buydu ve katılan katılmayan herkese teşekkür ederim.
    o ne ki lan
    ···
   tümünü göster