1. 1.
    0
    @17 doğrdur panpa. bizim muhteşem halkımız pgiboloğu çok farklı yorumluyor ama sosyal ilişkilerde sorun yaşıyosan ve çözemiyosan gitmende fayda vardır (hiçte sevmem bu fayda vardır şeyini).ama kafadan 160 lirayı gözdfen çıkarman gerekiyor. gerçe devlete gidersen bedavaydı sanırım ama aynı oranda bi kalitesizlik kuralı var.

    ya aslında bize ne gerkeiyo biliyomusun (güzel ve tatlı) atak yapan bi kız. yani ilk adımı bizden beklemiycek,biz kaçtıkça üstümüze gelcek bi kız.bu iş en doğal ve düzgün böyle hallolur ama tabi bu çok şansa kalmış baya hemde. hemde düşünüyorumda bi kız bana yaklaşmaya çalışsa muhtemelen ben rahatsız olup onu kendimden uzaklaştırmayı denerim ve muhtemelen başarırım. çünkü sorun var moruk pgibolojik olarka bir şeyler ekgib hıdıbınakoyim. paxil ya da prozac alsam üstüne birazda sarhoş olsam belki sorun çözülür. yahu şu duruma bak yaptığım planlara bak lanet olsun banada beni bu duruma getirenlerede.ama biliyorumki bu tek seferde aşılcak bir şey. sadece bir kere çözmek zorunda olduğum bir şey bu.

    bu arada bunları sözlüğkte rahat yazıyorm tabi sen kimsin ben kimim bilmiyoruz yoksa yüzyüze söyliyemiyceğim şeyler yani özgüvenimde çok yoktur ondan söylüyorum. sözlüğe daha kişisel şeyler yazdığımdan bunları yazmak hiç zor gelmiyor.

    bikeresinde biri hiç kız arkadaşın oldumu dmeişti benim diğer arkadaşta -biliyor durumumu- bana bikaçkere oldu de diye fısıldamıştı mal durumuna düşmiyim diye şimdi o aklıma gelmişt.ben ise hiç olmadı demiştim o anki heycandan. buda böyle bi anım :D
    ···
   tümünü göster