1. 26.
    +56 -1
    ***topladım beyler***

    üniversitedeyiz. kafayı bana takmış, açık açık sana aşığım diyen, yoktan, istemiyorumdan anlamayan, yakaladığı her ortamda asılan bir kız var. etli butlu, yoklukta gidecek cinsten. istediği ciks değil aşk, sevgili olmak, el ele tutuşmak, sahiplenmek falan, en azından ben öyle zannediyorum. kafamın ayarsız, gibimin hatunsuz kaldığı bir gün gene kantinin önünde arkamdan gelip gözlerimi kapatıp çocukça şımarıklıklar yapıp, memelerini sırtıma sürterek beni tahrik etmeye kalkınca, lan dedim kendi kendime, şuna açık açık aşk-meşk sevgililik falan olmaz ama istersen çatır çatır gibişiriz diyeyim, ya verir ya da bozulur gibtir olur gider. her halükarda karlı çıkarım dıbınakoyim.

    çektim hatunu kenara dedim ki kızım bak durum böyleyken böyle. benim istediğim sadece ciks, sahiplenmek yok, aşk-meşk, el ele tutuşmak falan yok. istiyorsan hodri meydan, gidelim eve? kız şöyle bir baktı bana ve aynen şunu dedi beyler; "huur çocuğu, sen kendini ne zannediyorsun? gerçekten sana aşık olduğumu falan mı sanıyorsun? benim istediğim de sadece ciks, hadi gidelim eve, ne yapabileceksin görelim"

    oha dedim dıbınakoyim, karı da benim kafadanmış. o yoklukta, öğrenci halimle paraya acımadım, kampüsün önünden geçen ilk taksiye atladığım gibi evin yolunu tuttuk.

    rezalet bu değil yalnız beyler, ona daha vakit var.

    her ne ise, eve vasıl olduk canlar. taksi parası biraz koydu ama olsun günler sonra am gibeceğim üçün beşin hesabını yapmayayım diyerek teselli ettim kendimi. def-i kıyafet eyleyip tenasül uzuvlarımızı birbirimize teşhir ve standart ön sevişme faslını hakkıyla icra etmemizin akabinde hatunu cimaya elverişli pozisyona getirdim. tam yannanımı dıbına sokacaktım ki hatunun ıyk ıyk diye ağlamaya başladığını fark ettim.

    her ne kaar gibici takılsak da insanız tabi ve o da bir insan evladı sonuçta, niye ağlıyon kızım, derdin nedir diye sordum haliyle. yalan söyledim, ben sana aşığım ve bakireyim, ilk seferin bu şekilde olmasını istemiyorum falan dedi. iyi dedim, zaten ereksiyon mereksiyon da kalmadı, saldım bunu, yolladım evden.

    yollamadan önce bunu iyice tembihledim ama, bak bu olayı kimse duymasın, giberim gibisinden. o ara yazdığım çok sağlam bir hatun vardı, böyle ezik bir hatunla adım çıkarsa hiç şansım kalmaz diye tırsıyordum dıbınakoyim.

    tamam dedi ama çenesini tutamadı tabi, anlatmış arkadaşlarına olayı. ilk öğrendiğimde sinir olmuştum ama sonradan aslında bana iyilik yaptığını da farkettim, olayı duyup beni gibici olarak damgalayan ve ciddi ilişki içinde olan iki tane hatun gibtim bu karının sayesinde.

    hatun devam etti bana asılmaya, arada konuştuk birkaç defa, o gün çok duygusaldım, utanıyorum öyle söylediğim için, yine yapalım falan dedi ama bir şekilde denk gelmedi, gibişemedik.

    aradan 3-4 ay falan geçti. okula gitmeyip evde 31 çektiğim bir gün benim ev arkadaşı okuldan eve bu hatunla döndü. bir şekilde yapışmış gelmiş. biraz takıldıktan sonra benim odada yalnız kaldık, elini göbeğime atıp çimdik attı ve yarım bıraktığın işi tamamlamayacak mısın diye sordu. o gün evde misafir vardı, bugün burda olmaz dedim ben de. o zaman bize gidelim, bizimkiler tatilde ev boş dedi. eli karnımda dolanıp duruyor, arada öpüşüyoruz falan kazık gibi olmuşum, tamam dedim gidelim.

    gittik eve. odasına geçtik sevişmeye başladık ama ben tırsıyorum. babası çok taşşaklı bir adamdı, yakalasa anamı giber. ulan herif girmesin şimdi içeri diyorum içimden, bir yandan da karı cillop gibi, dıbını falan traşlamış, hazırlamış kendini. hadi yap artık falan diyor

    binler zurnanız zırtladığı yere geldik. karı soyundu, ben soyundum. gibi dayadım dıbına, foşur foşur ıslanmış. karı bakire. dedim ki ortalık kan olacak, sıkıntı olmasın. yok ben herşeyi ayarladım sen devam et dedi. ulan karı tırsmıyor ben mi düşünecem dedim, başladım amı fırçalamaya. iyice zevke gelsin, kendi elleriyle yapışıp çekene kadar yalvartayım diyorum. ortam süper.

    di...

    tam o anda dıbınakoduğumun evinin kapısı açıldı ve içeri biri girdi lan yannan kafalılar. olum hayatta o kadar tırstığımı hatırlamıyorum lan, elektrik çarpmış gibi oldum dıbınakoyim lan.

    binler, deli gibi korktum, zangır zangır titredim, elim ayağıma dolandı kapı açılınca. pantolonu donu topladığım gibi tek kelime etmeden hatunun dolabının içine girdim. çırılçıplağım, küfrediyorum kendime bir yandan yannan işim mi vardı da bu eve geldim diyorum. o ara dolabın kapağını açmaya çalıştı biri içerden çekiyorum. karı seslendi ya ne oldu neden böyle yapıyorsun falan diye. lan salak dedim, evin kapısı açıldı duymadın mı? ya yok ne kapısı hayal mi görüyosun falan dedi bu. kızım sağır mısın biri kapıyı açtı içeri girdi ayak sesini duydum lan git bak babansa oyala salona falan sok bi şekilde kaçayım ben dedim buna. dolabın kapağını hala içerden çekiyorum ama. herif gelse açmayacam yani kurtulacam öyle, aklımı gibeyim..

    karı gitti baktı geri geldi. yarıla yarıla gülüyor dıbınakoduğumun karısı. amma tırsak adammışsın lan yoksa kimse evde, üst kattan gelmiştir o ses falan dedi. hala inanamıyorum ama açtım dolabın kapısını. karı karşımda dikiliyor, üstüne başına bişeyler geçirmiş ben dal taşak dolabın içinde. yerin dibine girdim dıbınakoyim.

    dolaptan çıktığım gibi karının yüzüne bile bakmadan giyindim. karı hala durup durup gülüyor. arkama bile bakmadan çıktım gittim. daha da vermedi karı.

    topladım beyler
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster