1. 1.
    +18 -3
    1. fener: lan dıbına kdumun salak aykutu. alexi sen oyuna al, isterse ortasahada otursun amk. selçuk ananı mı gibti? alsana alexi. 2 maçta da 11 de başlatmadın diye kaybettik aamk..
    .
    2.trabzon: gecen sezon buragın hayrına bi taklar yaptınız zütünüz kalktı. lan burakgın gol atamadıgı her macta puan kaybettiniz binler. şimdi gidip sattınız gs ye ms ye yannan gibi kaldınız. gol atmayı unuttunuz amk. şenol hoca gibi bi hocanız var gidip videoton mudur xvideo.com mudur mahalle takımına eleniyorsunuz. hay amk sizin.
    .
    3.bjk: zaten allah almış sizden amk. quaresmayı da satın da tam yarraglara yan basın. sizden bi tak olmaz . fazla bi beklentimiz yok o yuzden.
    .
    4.bursa: ulan gibikler ertugrul hoca istese zütünüzü vermeniz lazım lan. dünkü maç o ne rezillikti amk? 3-1 yenmişsiniz evinizde ne güzel . 1 dk da 2 taktan gol naıl yiyonuz? hadi yediniz, bari penaltılara zütürmeyi becerin . saglam defans yapın amk.
    .
    5.galatasaray: kaka mourinho ya beni 3.dünya ülkesinin takımın mı satıyorsunuz? diye sitem etmiş. tamam o kakanın kakalığı taklugu ama a be gs malı her sezon transferin suyunu cıkarıyorsunuz. 3 yıldır amk drogbasını transfer edemediniz. sonunda adam dedi gs beni alacaksa alsın yoksa ben gs yi satın alırım. gibtir et kakayı. hem gelse nerde oynatacan 50 tane oyuncun var o bölgede.
    ···
   tümünü göster