1. 1.
    +15 -1
    (bkz: zenginlik böyle birşey olsa gerek)

    öncelikle biraz uzun olacak entry hiç özet geç bin demeyin okuyun dıbına kodumunun pekekentleri. gözünüz gibilmez.

    en başta verdiğim başlığı " zenginlik böyle birşey olsa gerek " binin birisi açmış ve laptopunu telefonunu ipod unu annesinin pedinin markasını kendi giydiği tanganın kot pantolonun etiketini göstermek afişe etmek gibi bir cahilliğe düşmüş.

    biz burada insanlara fakir zengin derken maddi fakirlik ya da maddi zenginlik olarak söylemiyoruz.

    fakir inci sözlük için akıl fakiridi, kelime fakiridir, edebiyat fakiridir. fakirin anlamı burada cebinde parası olmayan değil aklında bişeyler olmayandır. biz fakir bin dediğimizde o binin ne kadar gereksiz ve yaratıcılıktan uzak olduğunu betimleriz.

    zengin ise @2 dir. lafı gediğine oturtandır. doğru başlık doğru entrydir. yapılan ziyarete en çok katkıyı sağlayandır. inci adına anarşist ruhu en çok yansıtandır. zengin bizim için kafası çalışan ve çalışan beyni doğru kullanandır.

    be anasını gibtiğim senin bilmem ne marka arabanı, 15 odalı evini, x marka pantolonunu millet ne yapsın? bana ne faydası var yannanımın antifrizi...

    zengin fakir ayrımını öğrensin inci sözlük yazarları. insanların maddi varlıkları gibimizde değil. insanların ne kadar yararlı ve katkılı ne kadar zeki ve yaratıcı, akılcı olduğu ile ilgileniyoruz.

    ayrıca bir sürü önemli başlığı giblemeyen ancak bu binin açtığı başlığa 10larca entry giren muallakler varya. alayının da zütünü gibeyim bu kadar net.

    dip not: ayrıca zenginlik am züt memedir. dedelere sahip çıkmaktır. baykuşla milleti gülmekten kırıp geçirmektir. ne kadar iyi caps o kadar zenginlik. ne kadar şuku o kadar bereket.

    ayrıca içimde kalmasın... @5 zütüne koyim senin okuma gibtir git 31 çek.
    ···
   tümünü göster