1. 26.
    0
    sonra da avrupada ingiliz takımıyla eşleşince ingilizleri destekleyenlere "!ch!m!zdéq! !nq!l!slhér x( x(" derler. yani şimdi içimizdeki ingilizleri destekleyen yok ama siz de haksızsınız amk. haksızsam haksızsın deyin.

    edit: olum doğru konuşmak da sıkıcı dıbına koyım bak hemen ne demiş amk liselisi, sus lan 8taşlı demiş. ben olsam ben de öyle derdim. yardırıyım bari.

    ahahah dıbına kodumun eziklerine bak lan hala 10 yıl önceki kupayla övünüp 5 yıl önceki maçtan bize laf atıyorlar ahahah daha geçen sene mi ne karpaty lvive elendiler şimdi clde şampiyonluk hayal değil diyolar amk ahahah şimdiye bakın olum şimdiye kim temsil etti lan sizi geçen sefer avrupada söyleyin bakiyim. hem de sıçıp batırdığımız zamanlar amk ahahah. geçmişe değil şimdiye bakın olum mençıstırdan fark yiyip kuzu kuzu dönceksiniz eve hayal kuruyosunuz amk zaaaaaa xd xd xd.

    bunu mu istiyordunuz amın feryatları xd xd xd.

    edit 2: hiçbir takımın düşmanı değilimdir. fenerbahçe avrupaya gider desteklerim. galatasaray gider desteklerim. trabzonspor gider desteklerim. ama bazı takımlar var ki, her 3 taraftarından biri mutlaka huur evladı. iki tanesi belli. beşiktaşımda da var ama işte daha az başarılı olduğumuz için belli olmuyorlar pek. bu arada başarı arttıkça huur çocuğu taraftar sayısı da artar.

    1. uefa kupası için galatasaraylı olanlar: taraftarların 3'te 1'ini oluştururlar. "ama bizim uefa kupamız var" klişesi bu dıbına koduumun güruhundan gelmektedir. o 3'te birin yarısı da kezbandır. gs - uefa kupası = gs - taraftarların 3'te 1'i denklemindeki taraftar özneleridir.

    2. derbiler için fenerbahçeli olanlar: bunların da yarısı kezbandır. feneri derbi başarıları için tutarlar. amaçları şu takımları yenmektir:

    1.galatasaray -e dıbına koduklarım deportivo kendi sahasında reale 17 sene yenilmedi-
    2.beşiktaş -her ne kadar bunları giblemiyoruz rekabet gs ile bizim aramızda* deseler de ne zaman beşiktaşı yenseler laf sokmaktan kaçınmazlar. beşiktaşa kaybederlerse *'la biten cümle geçerlidir. ayrıca tek büyük fenerbahçe diyip kendileriyle çelişmekten kaçınmazlar. *'la biten cümle gs taraftarı tarafından da kullanılır.-

    3. transferler için beşiktaşlı olanlar: saydım toplam 14 tane. transferlerden dolayı zütü kalkanları ise saymak zor amk. neyse işte dinamo'da ve istanbulda bol gollü mağlubiyetlerle susturuldular maalesef. beşiktaş taraftar profilinin tam tersidirler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster