1. 26.
    +11
    bu çoğu insanın ezik olduğunu gösterir.. ben 24 yaşındayım facebookta toplasan 10 yorumum yoktur.. beğendiğim sayfa ise kpss ile alakalı.. soru çözüyorum vs..

    ama facebook doğru kullanıldığında güzel bir şey.. üye ol ntv ye haberleri takip et.. üye ol leyla ile mecnunu takip et.. güzel şeyler bunlar.. ama kalkıp bana ben elitim diye yedirme.. hele o etiketlemeler yok mu.. cidden ben arkadaş ilişkilerimi ona göre düzenliyorum.. bu etiketleme olaylarını yapanları ciddiye almıyorum.. eziksiniz işte.. lan sen @dksşadkaşd olsan ne olur @kdşlakdşa olsan ne olur.. fakirsin amk.. ben senin işssiz babanın emekli olduğunu bilmiyor muyum..

    kime neyi kanıtlıyorsun burada.. arkadaşlarla havuz keyfi.. yapma ya.. ayşelerle sex partisi huhuuuu.. bu ne amk.. la bi gibtirin gidin la.. havuzdaysan yüz amk partideysen gibiş bana niye haber veriyorsun.. bak ben havuza giden çevresi geniş bii insanım havası mı yaratıyorsun bu nedir ?... aktif kullanmıyorum kullananlara da ciddi ciddi üzülüyorum arkadaş.. valla yazık..

    ölüm.. ölümden daha ciddi bir şey var mı şu hayatta yok.. babası ölüyor lan kızın babası.. baba amk.. facebook da durum güncelliyor.. var böyle insanlar.. @cenaze evi ne kötü bişeymiş.. dayısı ölüyor amk fotosunu koyuyor.. lan kime koyuyorsun o fotoyu.. kime ne anlatıyorsun.. acı amk bu acı içinde yaşa facebook ne lan.. intihar mektubunu facebooka koyanı gördüm ya... var yani.. insanlar gerçekten manyak.. ha bunu ben söylüyorum sen giblemiyorsun ayrı ama valla manyak bu insanlar..
    ···
   tümünü göster