1. 1.
    +1
    lan bak sildiğiniz bi entry mi aşağıya yapıştırıyorum. bana bunun mantıklı bir açıklaması lazım arkadaş. öyle kafana göre silemezsin sen benim yazdığım şeyi. amk siyaset yapmayın diyorsunuz ben bu entry i burada kürtçe konusuyoruz gibi başlığa yazdım lan zütler. entry de kürt milliyetçiliği falan da yapmadım. herhangi bir dilin aşşağlanmasından nefret ediyorum zaten
    . soktuğum emolarını falan bu yüzden sevmiyorum. onlarda türkçeyi kirletiyorlar. sen bu entry i ne diye siliyosun ha gibtiğim.

    aha bu da entry:

    lan böyle başlıklar açmayın amk soğuyorum lan burdan o zaman. kürtçe konuşuyo diye insanlardan nefret eden beyinsiz ahmak herifleri görünce midem bulanıyor amk. bu kadar mı zorunuza gidiyor lan insanların sizden ayrı bir dili konuşması. oysa ki ne kadar rahatsın dimi normalde hep taşşak muhabbeti falan böyle elinde sigara pc başında oturup dünyayı gibine takmıyorsun dimi. ama böyle bir mevzu olunca nasıl da çirkileşiyorsunuz lan gibinidirk insanlar oluyorsunuz ya. ne var işte bak @2 süper yazmış valla gülmekten öldüm lan ama yok illa bi ırkçılık zütlük yapıcan direk kürtlere kürtçe konuşanlara küfür edicen dimi. malsın oğlum mal şu hayatta bi gibim öğrenmemişsin sen valla bak.

    not: bu entry kürtlere ve kürtçeye küfür eden yazarlara ithafen yazılmıştır. diğer arkadaşlarla ilgisi yoktur.
    ···
   tümünü göster