1. 1.
    0
    sevdiğim kadının gülümsemesiyle hayata tekrar tekrar bağlanmayalı.. uzun zamandır binlercesinin içinden tek bir parfümü ayırt edemiyorum.. "günaydın sevgilim, nasılsın,ne yapıyorsun" gibi mesajlar gelmiyor artık.. rüyalarıma giren kimse yok.. hoş o günden beri hiç rüya da görmüyorum zaten..

    güzel bir şey olduğunda hevesle anlatacağım, kötü bir şey olduğunda hüzünle ağlayacağım kadın gitti..

    aşkın getirdiği o güzel, güçlü,tarifi zor duygular unutuldu neredeyse..

    kimse gelip boynuma sarılmıyor; "nasılsın aşkım" lafını duyamıyorum.. kimsenin gözleri parlamıyor artık gözlerime bakarken, gözlerim bakamıyor zaten kimseye onu görememekten..

    ufak bir çocuk gibi şakalaşmıyor kimse benimle.. kimse azarlamıyor beni sanki annem gibi..

    gecenin bir yarısı uykumu bölen kimse yok telefonla "çok özledim iyi misin?" diye.

    içtiğim sigaraya da karışan eden yok artık "bi tane de bana versene lan" diyenler haricinde..

    bir damla göz yaşı dökmesin diye yıllarca durmadan ağlayabileceğim,her daim gülsün diye hayat boyu tebessüm dahi etmeden yaşayabileceğim,o bir saniye daha uzun yaşasın diye tüm ömrümü feda edebileceğim kimsem yok artık..

    her şeyi elde edebildim de..sensizliğe bir ilaç olmadı hiç biri.. seninle geçen her saniye zehirli bir yılan gibi yakıyor, acıtıyor sensiz geçen her saniyeyi.

    ne olur geri dön demek aptalca,ne olur gitme demek kadar. gibtir ol git demek vardı aslında ya kıyamadık işe kıymetliydi yar..

    hayatın yorgunluğunu, insanların takluğunu kısa da olsa seninle atmaya seninle unutmaya alıştım ya..senden sonra hepsi daha da zor..bir an bile olsa dinlenecek bir nefeste olsa sırtımı dayayacak kimse yok ya..aslında olduğunu ama senin olmadığını bilmek çok koyuyor adama..

    güzeldin sen özeldin.. dünyanın en aşşağılık en kaltak en kahpeside olsan ben seni severdim ya..o yüzden açtın bacaklarını hayata..

    daha sayfalarca yazardım da bu adamlarında işi gücü var.

    kim okuyacak bunu swfsi paylaşan arkadaşa,
    okumadım diyen yazara,
    özet geç diyen panpama,
    anan za v.b. fırlayan liseliye,

    şimdiden teşekkürler..

    O'na itafen..
    ···
   tümünü göster