1. 201.
    0
    behzat ç nin sinema filmini izleyenler bilir emekli polislerin sicillerini silip çeşitli devlet kuruluşlarından emekli yapıyolar. adam 20 yıl polislik yapıyo gibtiritaktan bi işten hemşirelik doktorluk gibi şeylerden emekli oluyo.

    herkes şırnakta görev yapan adamın afyonda ne işi var aileler bilmiyor mu diyor da bu adamların kayıtlarını kim tutuyor ? devlet, hükümette değil mi bu kayıtlar ? oğlunuz yalan söylemiş alın işte kanıtlar bakın kayıtlarda görev yeri afyon yazıyor der ve bitti. medyanında çok gibinde ya şehit anası babası. ben olayın doğru olduğunu söylemiyorum ama yapılamayacak kılıfsız kalacak bişey değil. her turlu kılıf uydurulur ayrıca sözlükte kaç defa askerlik anısı anlatanları gördük adam hakkaride görev yapıyo ailesine izmirdeyim diyo bunu ailesi üzülmesin diye söylüyo ama aynı şekil izmirde askerlik yapıpta şırnaktayım diyen yalancılar da var o yüzden buda basit bi kılıf. 25 kişinin hepsine bu kılıfı oturtamaz ama en azından 4-5i bu kılıfla aradan çıkar.
    ayrıca mühimmat sayımı için çevre illerden askerlerin geldiği oluyo. kuzenim ağrıda asker ama erzurum erzincan diyarbakır ve bi çok ilde mühimmat sayımla ilgili bi iş yapıyo tam olarak ne bilmiyorum askere gitmediğim için ama sürekli il il geziyor.bir çeşit teftiş yapıyolar
    ···
   tümünü göster