1. 451.
    +2
    1- Sokakta top oynarken ayağım taşa takılmıştı kolumun üstüne düştüm kolum kırıldı.

    2-Merdivenden iniyodum sağ ayak bileğimi yamuk basım ayağım kırıldı o kırıkla bide market gezmiştim.

    3- 5. kattan para istemiştim 50 kuruşlar var ya eskiden büyük onlarla buz alıyoduk onlardan alıcaktım parayı attı evdekiler parayı 5.kattan tutym derken anlıma gelmişti o koca para kanamştı falan dikiş attırmadk kafa sağlam tabi.

    4-küçüğüm gemnen vitessiz bisbilet sürüyorum döniym dedim tam dönerken kumlı camlı olan yere düştüm koulmda kegibler olmuştu 1 hafta sargı bezli gezdim bez çıkarkan kaplayan kabukla birlkte çkmıştı acımıştı bayaa .

    5- Yine bibiklet vakası yokuş aşşağı gidiyodum biiskletin zinciri çktı bende giderken bakym pedalı geri çevirim ileri çevirince oturudou gene öle yapym dedim bakıyodum zincire birden kendimi yerde buldum düştüm yer uçurum gibi biyerdi ama Allah tan bi çknı varmış orda kalmışım biskleti ilk önce çıkartım yukarı sonra kendim çktım ama kolum bacağım çizilmiş çok kötüydü lan ölümden döndüm bilidğin.
    6-Okulda bi çocuğu kovalarken dişimi basket potasına çarptım ama kırılmadı uhhh feci sızlamştı.
    7-kolumda 1 cm boyunda küçük yarık izi gibi bi iz var ama ne oldu bilmiyorum kimsede bimliyo lan.
    8-Buzda kayıyoduk okuln bahçesi buz tutumş burnumun üstünde bi düştüm baya kanadı sonra hastaneye falan gittik kırılmamış ama çok hafifi bi kemer çıktı burnumda
    9-Top oynarken çok sert top gelmişti elime sol elimin serçe parmağı kırılmış hastaneyede gitmedim hala hafif şiş ve çok hafif yamuk kırık olduğu belli yani.
    10-Küçükken misafirlikte kafamı eski vitrinler olur ya ona çarpmışım kanamış net hatırlamıyorum.
    11-küçükken bibiklete biniyodum gene bitane artis kaldımrış ellierni biskleti sürüyodu hadi sende yapabilrimsin dedi bende tabi yaparm ya sanki kaldırıdm sürüym dedim çamurlu yere düştüm üstüm çamur pislik sonra eve gittim yıkandım .
    ···
   tümünü göster