1. 451.
    0
    ilkokula gitmiyorum daha, bigibletle bayır aşağı giderken bi baktım ağaca doğru gidiyor bigiblet o an uçma yeteneğim olduğunu felan düşünmüş olucam ki çevirmedim bigibleti 2 sn sonra ben ve ağaç yek vücut olmuştuk. bigibletin üst demiri bacak arama çok sağlam oturmuştu.
    ...

    eskiden karyolalar olurdu böyle yatağın başlığı dümdüz demirden felandı. ben bunun üstünde yürüyorum, galiba o sıralar da balerin felan olduğumu sanıyorum, yine 2 sn geçtikten sonra ben o demire yine çok sağlam oturmuştum. uzun yıllar bazı şeyleri o kazalar sonucu kaybettiğim düşüncesiyle yaşadım ahaha ama neyse o başka bi hikaye.
    ...

    yine ben minnacığım ön bahçeden kopardığım elmalar var ama elma dediysem daha olmamış böyle ekşi ekşi arka bahçeye gidiyorum amacım ne hatırlamıyorum. bizim komşunun bini kardeşimle kavga etmiş ona gücü yetmiyor bana uzaktan laf atıyor. elinde bişey vardı onu fırlattı ama ne olduğunu anlamadım bi baktım elimdeki elmalar slow motion yere düşüyor teker teker sonra elimi kaşıma zütürdüm baktım kan bin kurusu taş atıp kaşımı yarmış hala izi vardır.
    ...

    yine küçüğüm bu küçüklük zaten bildiğin mallık dönemi, abimler mahallenin çocuklarıyla yarış yapıyor. bizim evin 100 mt ilerisinden eve kadar. böyle 10 tane felan kızlı erkekli azgın genjler üzerime doğru geliyor ben abimle göz gözeyim. niye bilimiyorum kendimi 100 metre engelli koşudaki engel yapmıştım. abim üzerime doğru geliyor çekil çekil diye bağırıyor ben mal gibi izliyorum bu sahne de yine slow motion abim de çekilmiyor işin ucunda kazanıp kızlara hava atıcak bu salak beni ezdi ve geçti lan. şaka gibi bildiğin ayağının altına altı ezdi geçti hala dizimde ve ayak bileğimde o anın izi durur.
    ...
    ···
   tümünü göster