1. 101.
    0
    panpa ben de sana yaşadıklarımı anlatayım belki bişeyler çıkartırsın içinden.
    üniversitenin ilk kazandığım zaman ankara ya geldim tabi pederler gelmiştim. benim bu adamlarla bağlantım dershaneden vardı yani onların dershanesine gidiyordum. dershane zamanlarında da bunlar elemanları falan evlere zütürüp ders falan çalıştırıyorlardı. ben beni hiç davet etmeden tavrımı koymuştum en başta sonradan eve falan çağırmadılar. neyse konumuza dönelim.

    ankara ya vardığımızda dedi peder gidelim bi yurtlarına bakalım beğenmezsen kalmazsın amk dedi. oraya gitmeden bi kaç devlet yurduna falan baktım işte bana çıkan devlet yurduna falan amk it bağlasan durmaz belkide bana onlar denk geldi. neyse gittik yurda baktım on numara mekan her şey var internet ki o zamanlar anasını amıydı (gerçi hiç kullandırmadı amın oğulları.)24 saat sıcak su yemekler süper en fazla 3 kişilik oda dedim burası bizim evden daha iyi amk ben burda kalırım. direk verdik işte bi kaç aylık döndük memlekete. sonra okul başlamasına az bir zaman kala geldim tekrar ankara ya yerleştik falan herşey güzel. sonra ufak ufak abi dedikleri dallamalar gelmeye başladı (gerçi aralarında bir iki sağlam eleman vardı ama neyse) bir geldiler yok iki geldiler yok baktım olcak gibi değil sonra dedim aga siz ne ayaksınız beni rahat bırakın. sonra pek yanaşmadılar. olayda şu bizim oda da bi şakirt vardı sabah namazına kaldırmaya geliyolar onu. oç de uyanmıyor kolay kolay atıyorum ismi salih eleman papağan gibi tekrarlıyor salih salih salih bi sabah uyandım uyku sersemi salih kalksana lan amın oğlu diye bi bağardım baktım herkes uyandı bana bakıyor. sonra hiç bişey olmamış gibi yattım tekrar. sonra kesildi ayakları.

    ilk dönem sonunda zaten eyw diyen elemanları oradan evlere kaydırıyorlar. kalanlar aykırı tipler oluyor benim gibi. neyse ikinci dönem bi oldu kabus başladı amk. ne düzgün yemek çıkar ne sıcak su olur olsa da banyolar arızalı olur neyse bu baktık olmuyo biz de onları giblememeye başladık. içeride sigara içmeye başladık, geç gelmeye başladık, müdürün odasının anahtarını çaldık banyosunu kullandık, (bu bizim atılmaya en yaklaştığımız andır hala hatırlayınca gülüyorum surat ifadesine) çok büyük bişey yapmadığın sürece atmıyorlar zaten. sonra bizim odadaki şakirt de eve çıkınca bi tane daha daşşanı yediğim bi eleman kaydırdık odaya. bunları toparladım 2. sene başında eve çıktım olaylar bu şekilde aga.

    özet: bu adamların yanında devlet yurdu gibsen çekilmez. hele bir de dandik bi yurda denk gelirsen tabi benim anlatığım olay 2003 yılı idi bu zamanı bilemem.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster