1. 551.
    0
    hiklayenin gerçek olduğunu sanmıyorum ama severim böyle hikayelerde bewyin fırtınası yapmayı,ki sende biraz jean grange'lik gördüm
    " cesaret, hangimiz cesur acaba, hangimiz gerçekten yürekli. ülkücüler mi ? yapma onlar bir avuç artiz sadecce.ya solcular? yalandan ibaretler. muhafazakarlar ? yanlış amaç uğruna hayatı zehirleyen şerefsizler onlar... "

    katilin cinsel sapkınlığının olmadığı tek paragraf bu heralde. burda bahsettiği adamlar türkiyenin ortalama %80'nini falan oluşturur heralde yani solcular, muhfazakarlar,ülkücüler.ve katil sürekli suratsızlar diyor, onları aşalıyor böyle sürekli kendini soyutluyo huur çocuğu.bir paragrafta kendinin aciksüel olduğunu söylüyor bu nasıl bir kendiyle barışıklıktır anlamadım zaten.

    "muhafazakarlar ? yanlış amaç uğruna hayatı zehirleyen şerefsizler onlar... "
    burda ve bir başka cümlede -"allah allah dedim gerildim galiba" tarzı bir cümleydi- din inancı yok kendince etrafına adalet dağıttığını düşünüyor yaşadığı bir travmadan dolayı bunları yapıyor olabilir.

    "o"yla konuşmaları sanki o şizofrenmiş izlenimi veriyor kim böyle cinayetler işledi diye birinin kafasını okşar amk

    birde arkadaşları uyarayım eğer cikerim haa olaydan anlıyorsa cinayetler git gide iğrençleşir. yıllardır cinayet romanları okurum bu klagibdir katil cinayet işledikçe düz cinayetler onu tatmin etmemeye başlar işin içine tecavüz girer, sonra işkence gelir ki burdakiler hardcore iğrenç, sonra cinayetler rituelleşmeye başlar.

    neyse takip ediyoruz heyecanlı, kanlı bir hikaye
    ···
   tümünü göster