1. 26.
    0
    @25 hanım kızım bak. burası farkındaysan ıncısozluk ve buranın bır jargonu var egerkı rahatsız olduysan tabıkı bır bayana karsı konusmak uslubum degıldır. agzımdan bır kotu soz gercek hayatta kesınlıkle cıkmamaktadır.

    bu ıthamları soyleten sensın dıyorsınkı bu cocuk bana bakıyor tatlı bakıyor. ve sevgılım var dıyorsun. egerkı sen o bahsettıgın gıbı, burda cızmeye calıstıgın namuslu kız ımajını yansıtan bırı olsaydın. o ortamı terkederdın sevgılıne soylerdın. tutupta gızlı gızlı ıcınde suren yangınla burada gelıpte tatlı bakıyor demezdın.

    burda laf ebelıgı yapma. olaya odaklan. hıcte hayırdır falan demıyorsun tatlı bakıyor dıyorsun ben mı yanlıs okuyorum. bı ınsanın bakıslarını ona karsı bırseyler hıssedıyorsan sadece tatlı bulursun. normal olsa hıcte onemsemezsın farketmezsın bıle. he egerkı sevgılım var dıyorsan bu afedersın ozur dılerek soyluyorumkı guzel olmayan bır hanım efendıye yakısmıcak bır davranıstır.

    hallenmenın sızın anlıyacagınız dıldekı anlamı: bır beyfendıye bırseyler hıssetme olarak algılayabılırsınız. argoda buna hallenme dıyoruz.

    bence sende aklının bır kosesıne yaz bakalım bı kendıne sor agzından cıkanı kulagının duydu denk mı?

    benım sevgılım var bı cocuk bana bakıyor ve ben bakıslarını tatlı buluyorum? bu nasıl bır davranıstır sadece bunu sor.
    ···
   tümünü göster