1. 326.
    +1
    Az şuan yazamıcam ellerim dolu entry girip şurayada sıra almış oluyum en azından gecenin ilerleyen saatlerinde veya yarın yazarım. Muah muah.Şaka lan elim dolu değil ama meşgulum :D

    evet şimdi yazabilirim başlıyım. eminim seneye bu yazıyı okumaya başlarken ilk önce yukardaki satırı okuyunca ne işim vardıki amk diyecem içimden. kesin attırıyodum diye düşünürüm kesin.ama attırmıyodun lan bunu bil dünyayıda kurtarmıyodun işte gibik gibik takılıyodun nette. sadece bu yazı az özenli olmasını istediğin için öyle araya sıkıştırmamaya çalıştın.bu yüzden seni seviyorum bebeğim. hemen amlı damgası yapıştırmayın lan ne diye sesleniceğimi bilemedim o anlık kendime. inş 12 gün sonra gireceğin kpss sınavından atanırsın biyerlere. güzel bi puan aldıktan sonra sınıftan birileriyle aynı yerlere atanıp takılırsınız yeni bi şehirde. tandık birileri olmasada kendine kafa adamlar bul aynı evde kalıcak. böyle adam gibi adam bikaçtane yuvarlanırsın her türlü.ama nolur atanmış ol la atanmasanda bu şehirden gitmiş ol.bu şehirde tam olarak özgür olamıcaksın çünkü hiç bi türlü kafana göre yaşayamıcan. tabi inş seneye olduğun yerde bunları okurkende mutlu olursun umarım işler yolunda gider ordanda sıkılmazsın.en iyisi ölmüş olmak ama işte olur mu bilemeyiz bu cünupluk varken bize bişe olmaz gibi amk ama hayırlısı be savaş.

    bu şehirden gitmiş olcağını düşünerek yazıyorum hep aşağıları:

    manita falan yaptın mı la yarraam ne olursa olsun ona çok fazla güvenmemen gerektiğini bil gerçi yapmamış olman daha iyi olabilir gib geç koçum paranda vardır zaten işler yolundaysa eğer hayat sana güzel.

    şurdaki yannan feykten para dağıtan binlere inat bikaç maaşından şurdakilere bişeyler dağıt lan. kaç kere inanıp züte geldin ama sen adamlığını yap zütoş olmadığını göster. gerçekten paraya ihtiyaçı olan olursa şurda yardım elini uzat o kadar parayı napıcan amkoduğum.

    hemşir oldun diye zütün mü kalktı la ? bu meslek sana göre değil olum sende farkına vardın heralde di mi ? yoğun bakımda falansındırda belki hiç değilse teferruat işlerle uğraşmıyosundur.

    arada deplasman falan yapmayı unutma kırarım kemiklerini sevdana sahip çık fenerbahçeden başka kimin varki bu hayatta. belki dövme yaptırmış olursun yada yaptırmaya karar verme sıralarındasındır acelen yok la yaptırırsın sabret.

    bu başlığı açan bine teşekkür et eğer burdaki yazıyı okuyup iç geçirirsen şuku manyağı yap onu.

    bakalım görelim be gülüm önümüzde 365 gün 4 saat var tamı tdıbına.iyi değerlendir zamanı su gibi geçicek zaman belki hatırlarsın bu başlığı yazdığın şu geceyi.

    sözlük bu gece gene yannanlara geldi amkodumun serkanı seneye hala sözlüğü düzeltmemiş olursa gene yardır söv o gavata emi bi yıl geçmiş hala sözlüğü geliştiremediği için.

    yaş olucak 19.5 yaşlanıcan be savaş. gece okuma bu yazıyı gündüz okuda eğer uğur süredir aramadığın hal hatır sormadığın birileri varsa evdekiler liseden panpalar falan ararsın bu yazıyı okuduktan sonra.ha eğer geceyse biliyorum sabah ararım dicen şimdi.amk rahatsız et binozları uyansınlar gibinde mi ? al eline telefonu hadi bakayım marş marş.

    hadi görüşürüz yarraaaaaaaaam. kendine iyi bak hayırlı gibişler bol dikişler.

    `11.09.12 saat 01:50'den
    11.09.13 ... 'ya.`

    benim sadık yarim inci sözlüktür

    edit: bunu okumayı nası hatırlıcaz amk ? seneye herkese mesaj at kendi okuma tarihi geldiğinde panpa. gözünü seveyim yap bunu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster