1. 76.
    +1
    bir anda doğruldu yataktan.. çok fena tırstım dıbınakoyim.. aha dedim rahatsız oldu kevaşe.. kimseye de açıklayamam ki, "ama taciz ederken o da keyif alıyodu" diye..

    döndü bana.. tuvalete gidicem benle gelsene dedi.. inceden rahatlayıp tamam dedim.. tuvalete girip hemen çıktı.. mutfakta sigara içmeye karar verdik.. bi insanın arkadaşının sevgilisine meylettiğini duydukça iğrendiği, ama aslında olmasının pek de uzak bişi olmadığından bahsetti.. birden dikildim karşısına.. elimi omuzunun üstünden arkasındaki cama uzatıp, sigaramı aşağı attım.. birden bi kedi ciyaklamasıyla irkildim.. sırtı alev almış koşturuyordu pisicik.. cok üzüldüm, sırtına tükürdüm, geçmedi sanırım.. kaçtı kayboldu, akibetinden habersizim..

    sigarayı attıktan sonra saçlarında elimi gezdirip, ensesini okşamaya başladım.. kedi sever gibi seviyodum, aynı şekilde sırnaşarak karşılık veriyordu.. bir anda dudaklarıma yapıştı kevaşe.. çikolata aromalı bi ruju vardı sanırım.. başlarda rahatsız eden bu ruj sonraları keyif vermeye bile başladı.. elini aşağı kaydırıp yarramı okşarken bi yandan da gib beni diyordu.. ehaha demiyordu lan şaka yaptım.. gözlerimin içine bakıyordu..

    hemen mutfağın ışığını kapatıp şortunu sıyırdım.. poposu o kadar sıkı ve düzgündü ki, hemen gibmek istemiyordum.. saatlerce oynayabilirdim.. ama zamanımız azdı.. oral cikse bile fırsat bulamadan, elimle ıslattığım penisimi bikac kaydırmadan sonra kukusa yerleştirdim.. o ilk girişteki kafanın dalgalanıp dikleşmesi... allahım nasıl güzel bi görüntüdür bu.. sema gibişirken pek bi çığırtkanmış.. ağzını kapatmaya uğraşıcam diye gibmeye fırsat bulamıyordum..
    ···
   tümünü göster