1. 1.
    +2
    çok yazmışım gibime gelmişti ama az yazmışım meğerse amk neyse beyler

    3) karizmayı oluşturan konuşma tarzına gelecek olursak, kızın yanında saçmalamaktan korkmayın, eğer tecrübesizseniz hem her cümlede saçmalarsınız, hem saçmaladığınız için konuşmazsınız, tam sus pus oturur kalırsınız, yapacak bişey yok

    artı etraftakilerin dediklerine de bakmayın ( iki kız geldi yan masaya dün, adamlar tanıştılar, beni de tanıştırdı, ben 3 haftalık yoksunluktan dolayı taramalı tüfek gibi sohbete girdim üstüste cümle kuruyorum, yandan bi adam türkçe olm sakin lan gibisinden bişey söyledi, diğeri bi laf söyledi, ben sustum, kız ben susunca arkasını döndü, bi daha bize bakmadılar amk )

    gibe gibe saçmalayacaksınız amk hiçkimse kazanova olarak doğmuyo mal mal laflar söyler herkez, onun için hata yapmaktan korkmayın, her gün kız giben adam bile, ilk zamanlarında mallık yapmıştır.

    (son zamanlarda ben de bikaç kere mallaştım ama neyse amk sevgilin var mı diye soran kıza yok yerine ayrıldım dedim mal gibi. gerçi kız gene sürekli kesiyo beni derste fana bugün göz möz kırptım ama o gün o kızla ciks yapma ihtimalini gibtim, büyük ihtimalle vermez bana. çünkü ayrıldım diyince şefkatli arkadaşa bağladı ağladın mı diye soruyodu amk )

    nası oluyo bilmiyorum ama kızlarla konuşa konuşa konuşma tarzınız ilerliyo bi süre sonra siz de farkedersiniz
    ···
   tümünü göster