1. 901.
    +1
    12 eylül 2012 saat 12.56,

    naber la yaprağam hala aynı mısın ? nasıl lan hala çekingen misin yoksa hallettin mi o işi ? ortalaman hala 1,8'in altında mı lan ? fener uefayı aldı mı lan ? ispanyolca öğrenemedin mi lan hala? oğlum artık hayatını düzene sok ağzını yüzünü giberim yoksa. mal gibi yaşama, sorumluluk al. sigarayı bırak amk, her gün 8,25 vermek koyuyo mu hala ? neyse fazla dert etme, planlarını eline yüzüne bulaştırma. hadi gömdüm

    08 eylül 2013 saat 06.26

    hacı çekingen değilsin artık. ortalaman hiç beklemediğin kadar arttı. fb finalin kapısından döndü. ispanyolca hala yok. hayatın düzene girmedi. bi de o gün kurduğun hayalin gerçekleşmedi. hayatındaki en ağır darbelerden birini yaşamana neden oldu. hala insanlara çok değer veriyosun. yardımcı olmak için başladığın arkadaşlık sana müthiş bi dostluk verdi bu arada. aferin işe yaradı ilk kez bu huyun. şu an mesleki seçim konusunda kararsızlık yaşıyosun. bölümün güzel ama seni tatmin eder mi bilmiyosun. aşık olasın var yine. her an her şey olabilir. bunun da farkındasın. 1 yıl sonrası için şu durumda olmak istiyorum açıkçası.o seni ezdi geçti, çok üzdü. sen de bi zahmet unut artık. mümkünse yanında yeşil gözlü kızıl saçlı beyaz tenli bi kız olsun. en az senin kadar sevsin. çok şey istiyorum farkındayım ama umut fakirin ekmeği napıcan. bi de artık ne olacağına karar ver ona göre yolunu çiz. hayatın güzel gitmeye başladı tek eksiğin aşk, o da gelecek diye düşünüyorum. bi de dikkat et bir yıl sonra hayatta ol da bunları okuyabilesin.

    19 ekim 2014 saat 03.18

    kanzi bir yıl daha geçti. bir yılda neler olmadı ki amk. manyak olduğun tescillendi. hoş tedavin cevap verdi baya. o müthiş dostluk vardı ya bitti o geçmiş olsun. yeni biri girdi hayatına, galiba ilk kez biri seni seviyo. garip bi hismiş hala alışamadım. hayatın tamamen değişti; hayallerin, ideallerin yerle birdi ya hani, onlar düzeldi hep. fb yenildi bu gece 2-1 ama biz daha iyi oynadık, sıkıntı yok yani. öykülerin yayınlanmaya başladı 3-4 yıla da romanın çıkar artık. hayat fena değil ama elindekilerinin kıymetini bil. okulun biter bu yıl, uzatmadan bitecek lan, ben bile çok şaşkınım. o kızı bırakma, ne olursa olsun bırakma, o seni dipten çekip çıkardı. yakasına yapış, ayaklarına kapan ama bırakma o kızı. o bine kaptırılacak kadar değersiz değil o. bırakma onu. son olarak bir yıl sonra ölmez de bu satırları okuyo olursan, ne iş yaptığını o kıza ne sıfatla seslendiğini yaz hemen çok merak ediyorum lan. Allah'a emanet aga. kal salıcakla.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster